Duran posa tota la carn a la graella

Emotiva comiat de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, on ha parlat tot aquell que ha volgut. cosa que no ha passat a Badalona, on només ha parlat l'alcalde del PP, Xavier García Albiol.

La direcció d'Unió es compromet a plegar si el "no" és la resposta majoritària a la consulta interna de dissabte que ve. Repassem la situació de Duran i Lleida des que el sobiranisme marca l'agenda política de Catalunya. I amb els convidats analitzem la seva figura des de fa 40 anys. S'acosta un cataclisme al partit.

Una consulta semblant es farà aquest mateix diumenge a Procés Constituent, que decidirà la futura línia d'aliances cara a les eleccions del 27 de setembre. Montserrat Mata aclareix: entre partidaris netament independentistes o partidaris de posicions més difuminades. Escoltem una entrevista de Mònica Terribas a Gemma Ubasart, dirigent de Podem a Catalunya, que Vives i Nebreda qualifiquen de sectària quan desqualifica Teresa Forcades per liderar una llista d'esquerra independentista a les eleccions del 27 de setembre.

Fem un repàs a les negociacions per formar govern a la Generalitat valenciana i l'Ajuntament de València. Un embolic de persones i sigles en què s'acaba d'incorporar Ciutadans i que pot fer descarrilar l'ànim regenerador al País Valencià.
Acabem veient la moguda sessió plenària al Parlament Europeu, on s'ha ajornat un debat sobre el TTIP.Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3