2324 - Programa difós el 16 d'octubre del 2013.

El 2324 ha difós la notícia obtinguda per TV3 per la qual l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, proposarà renunciar als Jocs Olímpics d'Hivern de l'any 2022. L'anunci es farà demà a Barcelona amb els alcaldes del Pirineu implicats en el projecte. Els tertulians d'aquesta nit, Xavier Fina, Màrius García i Marc Colomer, han començat les seves argumentacions amb el debat al Congrés dels Diputats sobre la declaració unilateral d'independència per part del Parlament de Catalunya. L'avís ha estat fet pel portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, al president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El 2324 també s'ha fet ressò de l'acord de mínims entre republicans i democràtes nord-americans perquè l'Administració nord-americana reprengui les seves funcions. Des de l'1 d'octubre, els serveis públics dels Estats Units funcionaven sota mínims per la falta d'un acord en els pressupostos. L'acord d'avui és només una dilació del pacte definitiu, que s'haurà d'adoptar el mes de febrer.

I, finalment, un dels temes més controvertits i reproduïts en les xarxes socials: el registre de l'estelada i els drets de la seva comercialització. Per esvaïr dubtes, ha intervingut Pepe Isern, soci de J. Isern Patentes y Marcas. En resum, ha convingut que l'estelada utilitzada habitualment per la gent en manifestacions públiques no pot ser propietat exclusiva de ningú. Una altra cosa seria una variació nova basada en l'estelada, cosa que significaria que es podria registrar. Tot ha vingut a a compte perquè l'empresari de l'Alt Empordà José Antonio Blázquez va registrar a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques el disseny industrial d'alguns models de la bandera independentista.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3