2324 - 21/01/2015

Luís Bárcenas, l'extresorer del Partit Popular, està a punt de sortir de la presó després que el jutge d'instrucció hagi ordenat la seva posada en llibertat sota fiança de 200 mil euros.
Estem davant del dubte de sí la sortida de presó afavoreix o perjudica els interessos de l'expartit de Luis Barcenas, on el tracten d'"una persona" que ja no té res a veure amb el partit.
Seguim, debatent sobre la corrupció més o menys generalitzada i el finançament il·legal d'alguns partits amb responsabilitats de govern.
A la tertúlia: Miquel Puig, Esperanza García, Saül Gordillo i els convidats Abel Pié (president Consell de l'Advocacia) i Jordi Nieva (catedràtic Dret Processal).
La reforma del Codi Penal que preveu més persecució i càstigs a la corrupció es considera una mesura electoralista.
Intentar reintroduir la cadena perpètua és anar contra la idea del dret a la reinserció social reconegut per la Constitució.
La segona part del programa analitzem el "Cas 4-F" i la revisió que proposa el documental "Ciutat morta", emès pel Canal 33 dissabte passat.
Tots els convidats coincideixen en la dificultat de revisar el judici, però sí que hi hauria d'haver una resposta política.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3