2324 - 18/05/2015 Miquel Iceta (PSC): Serem la segona força municipal de Catalunya.

El secretari general del PSC vaticina una sorpresa l'endemà de les eleccions municipals per a tots aquells que ja enterraven als socialistes. Ressalta que el 94% dels catalans podran votar una candidatura socialista. Per Iceta, la polèmica per descoordinació entre Policia Nacional i Mossos d'Esquadra forma part del pànic del PP a l'auge de Ciutadans, que s'intenta contrarestar amb por a tot el que prové de Catalunya.
A la tertúlia, després de l'entrevista, tots el participants contradiuen l'optimisme d'Iceta i vaticinen que el PSC perdrà moltes majories i li caldrà negociar per mantenir alcaldies emblemàtiques.
Mostrem l'actitud dels serveis de seguretat del PP en un míting de Mariano Rajoy a Barcelona. Uns manifestants de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca protestaven silenciosament i són retirats a la força i inclús agredits per assistents.
Debatem tot seguit sobre la descoordinació entre cossos policials. Els tertulians recorden que no és el primer cop que passa. Critiquen la politització del tema per atorgar-se el mèrit de la investigació o desprestigiar-la. Caldria una actitud d'investigar a fons què ha passat perquè no torni a passar.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3