Una comèdia amb Quim Gutiérrez i Natalia Tena

S'estrena als cinemes "Te quiero, imbécil", amb la participació de TV3

El 24 de gener arriba a les sales el llargmetratge "Te quiero, imbécil", dirigit per Laura Mañá i protagonitzat per Quim Gutiérrez i Natalia Tena. És una producció de Lastor Media, Brutal Media i Minoria Absoluta, amb la participació de TV3

Meritxell Subirós Bosch

S'estrena la comèdia romàntica "Te quiero, imbécil" a la gran pantalla. La pel·lícula, dirigida per Laura Mañá, està protagonitzada per Quim Gutiérrez i Natalia Tena. Els acompanyen en el repartiment Alfonso Bassave, Alba Ribas i Patricia Vico, amb la col·laboració especial d'Ernesto Alterio.

Laura Mañá dirigint a
Laura Mañá dirigint a "Te quiero, imbécil"

"Te quiero, imbécil" parla d'una forma distesa i divertida de com reinventar-se i del canvi que han sofert les relacions amoroses en el segle XXI. Amb la introducció de les xarxes socials, els rols de les dones i els homes s'han capgirat. La dona és més reivindicativa i ja no té tanta necessitat de ser protegida. Hi ha més igualtat entre els dos sexes: els dos treballen i expressen lliurement les seves necessitats i preferències.

Te quiero, imbécil
Te quiero, imbécil", amb Quim Gutiérrez i Natalia Tena

En Marc (Quim Gutiérrez), el protagonista del film, l'ha deixat la nòvia i ha perdut la feina en 4 hores. Ha decidit acabar amb aquesta mala ratxa i fer un canvi total. Vol convertir-se en un home diferent, un home seductor del segle XXI. Però no és el típic personatge perdedor de moltes pel·lícules, sinó que més aviat és un jove a l'estil Bridget Jones masculí que busca desesperadament modernitzar-se per aconseguir tenir èxit.

"De fet, la resposta és dins seu, ja que l'única cosa que li passa és reconeixe's tal com és i retrobar-se", Quim Gutiérrez

Quim Gutiérrez a
Quim Gutiérrez a "Te quiero, imbécil"

La trobada casual amb una antiga amiga d'institut (Natalia Tena) farà que comenci a veure la vida d'una altra manera i el porti a la transformació real.

La nova pel·lícula de Laura Mañá s'ha rodat a Barcelona i Pamplona. És una producció de Minoria Absoluta amb Lastor Media, Brutal Media i Yo Hombre La Pel·lícula. Compta amb la participació de TV3.

Rodatge de
Rodatge de "Te quiero, imbécil"

Sinopsi
A en Marc (Quim Gutiérrez) l'acaba de deixar la nòvia de tota la vida, el fan fora de la feina i se n'ha d'anar a viure amb els pares. Però a internet, que tot ho arregla, hi troba la solució: convertir-se en un home del segle XXI. Per aconseguir-ho, i en un temps rècord, en Marc haurà d'oblidar la seva ex, trobar feina i conèixer la dona dels seus somnis. I, el més important de tot: convertir-se en un home diferent. Tot un repte, però no hi ha res impossible.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut