Dimecres, a les 23.30, a TV3

Sergio Dalma repassa la seva trajectòria professional i personal a bord d'"Al cotxe"

El cantant, que celebra 30 anys al món de la música, recorda com va començar, primer amb orquestres i després en solitari, els grans moments, el pas per Eurovisió, els temes que el van fer popularíssim, i també reflexiona sobre les etapes més complicades

Sergio Dalma: "Aquesta feina és com les nòries; no sempre estàs a dalt. I també has d'aprendre a estar a baix".

Sergio Dalma celebra 30 anys en el món de la música amb l'edició d'un disc en què actualitza els grans èxits de la seva carrera i hi inclou tres cançons noves. El cantant de Sabadell, que ha venut més de 4 milions de discos al llarg d'aquestes tres dècades, repassa amb l'Eloi la seva trajectòria professional i personal. Recorda com va començar, primer amb orquestres i després en solitari, els grans moments, el pas per Eurovisió, els temes que el van fer popularíssim, i també reflexiona sobre les etapes més complicades. Parla d'aprendre a gestionar l'èxit i el fracàs, de no oblidar els orígens, del pes de la família i la paternitat, i diu que, malgrat que continua sentint passió per la feina, no sap fins quan seguirà pujant als escenaris.

Aquesta nova temporada, l'Eloi tanca el programa aturant-se cada setmana en un lloc diferent i obrint les portes a tothom perquè hi pugi i faci el que vulgui. Aquesta vegada el capítol s'acaba quan "Al cotxe" arriba a TV3 i la cantant Núria Graham entra al vehicle per fer una versió en directe del tema "Another Dead Bee", del seu disc nou.