"Al cotxe" - Tardor 2019

Després de 3 anys i gairebé 300 entrevistes, "Al cotxe!" continua en marxa a TV3 la temporada 2020-2021 amb Eloi Vila al volant de capítols nous i més convidats per descobrir. Perquè els temps de canvis i d'incertesa són el millor moment per parlar de tot: del que ens preocupa i del que ens il·lusiona.

A partir del 14 de setembre, Eloi Vila continuarà sent el conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona.

El programa fa tres anys que s'emet de manera pràcticament ininterrompuda i s'ha consolidat com un espai d'entrevistes imprescindible. I és que el cotxe és un espai quotidià on la gent se sent molt còmoda. Una comoditat amplificada per l'empatia del conductor. "Al cotxe!", s'hi parla, s'hi riu i s'hi canta.

La música hi té un paper important, ja que sovint provoca situacions divertides o evoca nostàlgia. I l'Eloi és un expert en la tria de la banda sonora: amb les cançons, aconsegueix que els convidats viatgin en el temps i recuperin moments que els han marcat la vida. Cada peça musical dispara una emoció, un record vital que ajuda a fer un retrat interessant i profund de les persones que hi pugen.

Aquesta temporada, a més, amb les mesures de seguretat i protecció adients que obliga a prendre la situació actual de pandèmia de la Covid-19. Per això, entre el conductor i el copilot hi haurà instal·lada una mampara de separació. I, a més, el vehicle es desinfectarà un cop acabada cada conversa.

Tot està a punt per tornar a engegar amb l'equip que pilota el programa, dirigit i presentat per Eloi Vila, Toni Bargalló a la realització, Lluís Mabilon a la producció i Mònica Huguet a la redacció. Així, doncs, a partir d'aquesta tardor, com sempre diu l'Eloi, gas!

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3
#AlCotxeTV3

Anar al contingut