"Al cotxe" - Tardor 2019

Aquesta tardor 2019, "Al cotxe" torna a TV3 amb quatre capítols especials. En aquests programes, Eloi Vila es mourà per Catalunya amb personatges coneguts per veure els escenaris naturals que han marcat les seves vides. La intenció és compartir un viatge pels paisatges i la memòria.

Eloi Vila i els convidats recorreran junts els espais dels records importants: la casa dels avis, el camí fins a l'escola, la platja de l'adolescència, el terreny on es fa realitat un nou projecte...


Cada capítol, d'uns 55 minuts, comptarà amb tres convidats disposats a passejar pel seu territori i a explicar el lligam emocional que hi mantenen.

Els passatgers d'aquest "Al cotxe" especial seran:

- Els germans Roca a Girona
- Josep Maria Mainat a Canet de Mar
- Laia Sanz a Seva
- Roger Coma a Banyoles
- Nausicaa Bonnín al delta de l'Ebre
- Rafel Nadal a Palamós
- Mar Ulldemolins a Valls
- Fermí Fernàndez a Tarragona
- Ada Parellada a Sant Vicenç de Montalt
- Tortell Poltrona a Sant Esteve de Palautordera
- Mercè Pons a Arbúcies
- Víctor Amela a Horta de Sant Joan

Com sempre, l'interès principal d'"Al cotxe" és tot el que passa i es diu a dins. Les converses amb l'Eloi garanteixen profunditat, intensitat i bon rotllo, però, en aquests capítols especials, l'espai exterior hi jugarà un paper molt important. Es mostrarà el cotxe circulant emmarcat per paisatges espectaculars i, al final de cada trajecte, copilot i conductor baixaran del vehicle per trepitjar una localització emblemàtica. Un regal visual per tancar cada ruta personal.

Anar al contingut