Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El cantant de Terrassa puja "Al cotxe"

Miki Núñez: "Soc reivindicatiu, crec que els cantants hem de fer ús del fet de tenir un micro"

Miki Núñez té nou disc, "Amuza", un treball que respon a la seva personalitat, optimista, sense renunciar a reivindicar allò en què creu. Amb l'Eloi Vila, en repassa alguns dels temes i li explica què el motiva i què el commou

Miki Núñez, un dels músics catalans amb més projecció actualment, ha pujat "Al cotxe!" d'Eloi Vila. El jove músic terrassenc, després del seu pas per OT i pel festival d'Eurovisió engega ara la seva carrera discogràfica amb "Amuza", una paraula que vol dir "diversió" en esperanto.

 

"Soc molt optimista, perquè a casa m'han explicat que cal buscar el costat positiu de les coses i que no passa res per tenir un dia de merda. L'important és trobar coses per poder remuntar i a mi la música em fa remuntar."

 

 

 

Esportista, alegre i fill d'una família sense vinculacions amb el món de la música -el seu pare és el director dels Serveis Funeraris de Barcelona (Mémora), i la seva mare, professora de castellà-, va estudiar piano empès per ells "perquè ens deien que la música ens fa lliures".

Ho té clar i fa gala de la seva llibertat al llarg de tota l'entrevista, També de la influència que l'educació dels seus pares ha tingut en el seu caràcter reivindicatiu. Ha crescut en un entorn on era lliure per triar què votes i a qui estimes, detalla.  

 

"'M'agrada separar la música de la reivindicació de tots tipus, però tenim un micròfon, els cantants, i ens escolta tothom i crec que hem de fer ús del fet de tenir un micro."    

 

 

En català a OT

Es va donar a conèixer a través de l'Acadèmia d'"Operación Triunfo", on va ser el primer a cantar en català, però treu importància a la fita i al fet que després d'aquella actuació se'l vinculés a l'independentisme.

 

"Crec que el fet de cantar en català no s'hauria de veure com un gran pas, és una llengua preciosa i abans s'havia cantat en anglès, en gallec, en italià, en francès i no havia passat res... i cantes en català i ja està..."

 

 

I amb La Pegatina a Eurovisió

 

 

Eloi Vila també ha parlat amb ell del seu pas per Eurovisió, on contra tots els pronòstics, que el situaven entre els favorits amb el tema "La venda", no va obtenir gaires bons resultats. De l'experiència diu que ha après a "relativitzar-ho tot".

 

"Ho vaig disfrutar i ho vaig passar malament, per tota la pressió, però vaig anar-hi amb una cançó que a mi em representava, feta per l'Adrià Salas, de La Pegatina."  

 

Reivindicatiu fins al final, aprofita també per discrepar de Madonna. Diu que ell personalment no hauria anat a Israel a fer el festival d'Eurovisió, "per raons polítiques", però recorda que la cita era només per fer música.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut