Avui, a les 23.00, a TV3

María Pujalte i Marc Bartra pugen "Al cotxe!" en el primer viatge de la temporada

El programa continua en marxa amb Eloi Vila al volant de capítols nous i més convidats per descobrir. Perquè els temps de canvis i d'incertesa són el millor moment per parlar de tot: del que ens preocupa i del que ens il·lusiona, i per començar, res millor que conversar amb amb el futbolista Marc Bartra i l'actriu María Pujalte

María Pujalte puja "Al cotxe!"
María Pujalte puja "Al cotxe!"

Després de l'estrena de "Merlí. Sapere aude", nou capítol d'"Al cotxe!", en què Eloi Vila continuarà sent el conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. En el primer programa de la nova temporada, els protagonistes seran el jugador de futbol Marc Bartra i l'actriu María Pujalte, un dels personatges de la nova sèrie dels dilluns a la nit.

El programa

Fa tres anys que s'emet de manera pràcticament ininterrompuda i s'ha consolidat com un espai d'entrevistes imprescindible. I és que el cotxe és un espai quotidià on la gent se sent molt còmoda. Una comoditat amplificada per l'empatia del conductor. "Al cotxe!" s'hi parla, s'hi riu i s'hi canta.

La música hi té un paper important, ja que sovint provoca situacions divertides o evoca nostàlgia. I l'Eloi és un expert en la tria de la banda sonora: amb les cançons, aconsegueix que els convidats viatgin en el temps i recuperin moments que els han marcat la vida. Cada peça musical dispara una emoció, un record vital que ajuda a fer un retrat interessant i profund de les persones que hi pugen.

Aquesta temporada, a més, amb les mesures de seguretat i protecció adients que obliga a prendre la situació actual de pandèmia de la Covid-19. Per això, entre el conductor i el copilot hi haurà instal·lada una mampara de separació. I, a més, el vehicle es desinfectarà un cop acabada cada conversa.

Tot està a punt per tornar a engegar amb l'equip que pilota el programa, dirigit i presentat per Eloi Vila, Toni Bargalló a la realització, Lluís Mabilon a la producció i Mònica Huguet a la redacció. Així doncs, a partir d'aquesta tardor, com sempre diu l'Eloi, gas!

Anar al contingut