Dimecres, a les 23.30, a TV3

L'actor Quim Gutiérrez puja "Al cotxe"

En Quim explica a Eloi Vila com va patir la popularitat sobtada, diu que la seva família és fantàstica i que gràcies a això no ha perdut mai el cap. Una conversa sincera i amb sentit de l'humor on també parla de la premsa, de la necessitat de fer esport i de com ha viscut la seva primera experiència professional a Hollywood, compartint escena amb grans estrelles

Quim Gutiérrez acaba d'estrenar la pel·lícula "Te quiero, imbécil", la primera d'un 2020 que pinta molt bé a nivell professional. Aquest actor barceloní va començar a treballar molt jove, amb 12 anys, interpretant un paper a la sèrie de TV3 "Poblenou". Aquella primera feina el va fer molt popular i des de llavors ha construït una carrera plena d'èxits i reconeixements. Explica com va patir la popularitat sobtada, diu que la seva família és fantàstica i que gràcies a això no ha perdut mai el cap. Confessa les inseguretats i admet que malgrat tants anys d'ofici, encara pateix per si tindrà feina. Una conversa sincera i amb sentit de l'humor on parla de la persecució de la premsa, de la necessitat de fer esport i de com ha viscut la seva primera experiència professional a Hollywood, compartint escena amb grans estrelles internacionals.

I aquest capítol també compta amb la nova secció d'aquesta temporada, en què "Al cotxe" s'atura cada setmana en un lloc diferent de Catalunya. Aquest dimecres, l'Eloi Vila para a Mataró i obre les portes a tothom qui vulgui, a veure què passa.

NOTÍCIES RELACIONADES