Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
 Agafa't fort!

Araceli Segarra i Maverick Viñales s'enfilen a "Al cotxe!"

Eloi Vila comparteix una conversa en profunditat amb el pilot de MotoGP Maverick Viñales i amb l'alpinista i comunicadora Araceli Segarra.

"Al cotxe!" té com a protagonistes Maverick Viñales, que als 3 anys ja va pujar a una moto i als 16 va guanyar un mundial, i Araceli Segarra, que als 26 anys va ser la primera dona de l'Estat que va fer el cim de l'Everest.

 

Maverick Viñales: "Tenir una filla m'ha fet madurar de cop"

Maverick Vinyales i la seva paternitat, a l'estrevista de l'Eloi Vila
Maverick Vinyales i la seva paternitat, a l'entrevista de l'Eloi Vila

Tot i que el 2021 va ser un any difícil, perquè va canviar d'escuderia i se li va morir un cosí, Maverick Viñales assegura que el naixement de la seva filla ho ha compensat perquè li ha aportat molta pau i felicitat.

Durant el trajecte, el pilot de MotoGP fa un repàs de la seva carrera, des que amb 3 anys va començar a anar amb moto; als 16 ja va guanyar un mundial. També parla de la seva família, pescadors de Roses, i de com li van transmetre l'afició a les motos.

Pel que fa al futur, diu que li agradaria estudiar robòtica o informàtica, perquè voldria que se'l valorés per alguna cosa més que les motos.?

 

Araceli Segarra: "La muntanya és la meva eina per entendre aquest món"

Fa 25 anys que Araceli Segarra va ser la primera dona de l'Estat que va coronar el cim de l'Everest. Tenia 26 anys i la van triar per fer un documental. Amb Eloi Vila parlen de com aquesta fita la va influir en la manera de relacionar-se amb la muntanya, ja que va decidir finançar-se els seus propis projectes per fugir de l'espectacle i no dependre de patrocinadors. La seva filosofia de vida, que explica en conferències motivacionals, es basa en el fet que gaudir depèn d'un mateix.

Durant el trajecte, Araceli Segarra també explica com va superar un episodi d'assetjament masclista que va viure de jove durant una expedició i com s'ha sentit jutjada moltes vegades per ser dona i dedicar-se a l'alpinisme.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut