• T1xC2 - Dancing Queen
  Veure vídeo

  T1xC2 - Dancing Queen

  Què és el so ABBA? Per què Dancing Queen s'ha convertit en un himne del col·lectiu LGTBIQ+? Al capítol d'avui, Ramon Gener explorarà aquesta hit incontestable amb els seus alumnes. Junts descobrirem que la música disco i el barroc tenen més en comú del que sembla i que abans que ABBA ja hi havia qui cantava sobre el despertar sexual. Pel camí, ens endinsarem en la història d'un dels alumnes: Víctor Monroe, un artista del cabaret que, igual que ABBA, ha trobat una identitat pròpia, que el fa únic.
  Perquè Dancing Queen no és una cançó. No és només una cançó.

  Què és el so ABBA? Per què Dancing Queen s'ha convertit en un himne del col·lectiu LGTBIQ+? Al capítol d'avui, Ramon Gener explorarà aquesta hit incontestable amb els seus alumnes. Junts descobrirem que la música disco i el barroc tenen més en comú del que sembla i que abans que ABBA ja hi havia qui cantava sobre el despertar sexual. Pel camí, ens endinsarem en la història d'un dels alumnes: Víctor Monroe, un artista del cabaret que, igual que ABBA, ha trobat una identitat pròpia, que el fa únic. Perquè Dancing Queen no és una cançó. No és només una cançó.

 • T1xC1 - Viva la vida
  Veure vídeo

  T1xC1 - Viva la vida

  Viva la Vida és l'himne pop més famós de la banda britànica Coldplay. I és també una cançó que no s'entén sense Frida Kahlo, Eugène Delacroix i Lluís XVI. Al capítol d'avui, Ramon Gener explorarà aquest hit ple de sorpreses i de significats amagats, amb els seus alumnes. A través de la història de l'Anna, una alumna que va haver de deixar de costat la música per adonar-se que no pot viure sense ella, descobrirem perquè aquest tema ens omple a tots d'alegria quan el cantem.
  Perquè Viva la Vida no és una cançó. No és només una cançó.

  Viva la Vida és l'himne pop més famós de la banda britànica Coldplay. I és també una cançó que no s'entén sense Frida Kahlo, Eugène Delacroix i Lluís XVI. Al capítol d'avui, Ramon Gener explorarà aquest hit ple de sorpreses i de significats amagats, amb els seus alumnes. A través de la història de l'Anna, una alumna que va haver de deixar de costat la música per adonar-se que no pot viure sense ella, descobrirem perquè aquest tema ens omple a tots d'alegria quan el cantem. Perquè Viva la Vida no és una cançó. No és només una cançó.

Anar al contingut