Diumenge, a les 21.55, a TV3

Pilar Rahola visita "Això no és un trio"

Bibiana Ballbè, Ana Boadas i Àngels Molina rebran Pilar Rahola el diumenge 27 d'agost, a "Això no és un trio".

Qui no coneix la Pilar Rahola visceral, la tertuliana temible, la defensora a ultrança de tants temes? A "Això no és un trio", aquest diumenge volem anar més enllà i descobrir qui hi ha de veritat darrere el personatge.

L'Àngels, la Bibiana i l'Ana intentaran saber qui és realment Pilar Rahola, en aquest ambient distès i còmplice que saben crear les noies i que agrada tant als convidats del programa. La Pilar s'emocionarà recordant el seu pare i tot el que li va ensenyar, ens parlarà de les seves incursions en la premsa rosa (inclosa una foto al costat d'Isabel Preysler!) i del seu pas com a reportera a TV3, l'any 1985, amb unes imatges que ella encara no ha vist mai. Sabrem com és d'important per ella la família –també la seva parella de fet televisiva, en Josep Cuní–. I atenció, perquè assistirem a un debat mai vist sobre temes cabdals per a la humanitat entre la Pilar i... una rival d'excepció.

La Pilar Rahola ens dirà també què és per ella l'èxit i amb quin dels formats en què treballa se sent més còmoda. Avancem que, tal com ens confessa, quan és més feliç és quan escriu, i si pot ser, a Cadaqués. Per cert, també parlarem del polèmic vídeo de la paella que va organitzar precisament allà l'any passat. Com ella ens diu, mai no s'hauria pogut imaginar el rebombori que es va desfermar quan va penjar el vídeo d'aquella trobada amb els seus amics a les xarxes socials.

La Bibiana li proposarà un canvi de "look", i veurem desfilar una Pilar hipster, a punt per anar a qualsevol local de moda. I a més a més, després la portarem al llit per parlar de sexe... o del que convingui.

El principal repte de les noies, però, serà que la Pilar no parli ni un segon de política. Se'n sortiran? Ho haureu de comprovar mirant l'"Això no és un trio" d'aquest diumenge. Us el recomanem absolutament. Mai més no us mirareu la Pilar com abans.

Diumenge 27 d'agost, a les 21.55, a "Això no és un trio".

Anar al contingut