Diumenge, a les 21.55, a TV3

L'actor Alberto San Juan visita "Això no és un trio"

Bibiana Ballbè, Ana Boadas i Àngels Molina rebran l'actor Alberto San Juan, el 3 de setembre

Alberto San Juan és el proper convidat del programa més desenfadat i divertit de l'estiu. A "Això no és un trio", rebrem un actor rebel, conscienciat i seductor. Arriba al programa amb ganes de jugar i l'Àngels, l'Ana i la Bibiana li donaran joc: entre altres coses, el veurem fent de galant en una radionovel·la i rebent un Goya, amb discurs d'agraïment conscienciat inclòs (ell, justament, que no li agraden gens els discursos!).

 

Alberto San Juan ens mostrarà moltes facetes de la seva vida desconegudes per la gran majoria. Ens explicarà com va començar en el món del periodisme i com va exercir-lo a l'Expo 92 de Sevilla i, després, a "Diario 16". També sabrem de quina manera va arribar al món del teatre amb la formació de la companyia Animalario, una de les més contestatàries del país i que ha rebut més premis. L'Alberto té una llarga trajectòria en el món del teatre, on es troba més còmode, però realment el que l'ha fet popular són els seus personatges en pel·lícules icòniques com "Airbag" o "Al otro lado de la cama". Però Alberto San Juan no només parlarà de la seva professió: el farem riure amb la cançó que li dedicaran l'Àngels, l'Ana i la Bibiana i es "despullarà" davant  d'elles recordant la seva infantesa, la seva mare –que havia fet d'actriu de radionovel·les– i el seu pare, el dibuixant Máximo.

 

I per acabar, coneixerem la filosofia de vida d'aquest actor, que diu que a vegades està bé veure passar els núvols i treballar menys, perquè si ho féssim el món seria millor. Una entrevista (a fons, distesa, amena i divertida) a Alberto San Juan, un home de teatre idealista i conscient que encara podem canviar el món.

 

"Això no és un trio", les nits de diumenge d'aquest estiu a TV3.

Anar al contingut