Diumenge, a les 21.55

La cantant Chenoa visita "Això no és un trio"

Àngels Molina, Ana Boadas i Bibiana Ballbè ens descobriran una Chenoa que va molt més enllà del seu pas pel concurs "Operación Triunfo"

Chenoa és la convidada d'aquest diumenge a "Això no és un trio". La cantant mallorquina, actualment immersa en una gira que la porta per tot Espanya, es troba en un moment dolç de la seva carrera. Amb una imatge molt marcada pel seu pas pel concurs "Operación Triunfo" i per la seva relació amb David Bisbal, la cantant ens explicarà com ha sabut evolucionar i deixar enrere el desgast que li ha suposat això i, fins i tot, treure'n rendiment comercial. Més enllà d'aquests temes, hi ha molta Chenoa per conèixer. L'Àngels, l'Ana i la Bibiana intentaran descobrir-la.

Chenoa ens cantarà els hits dels últims estius i ens explicarà que llegeix molt i a tot arreu, que és una malalta de la lectura, una afició que li va inculcar la seva mare de petita. Per cert, va ser precisament substituint la seva mare en una actuació quan la joveníssima Chenoa va començar en el món de la música. No va ser una tria, perquè en realitat ella el que volia era ballar i estudiar Història de l'Art. Però a la vida, a vegades, les coses no són com un vol que siguin i, des de molt jove, Chenoa va haver de treballar fort per trobar el seu lloc al món.

Amb Chenoa ens emocionarem recordant una actuació, a Mallorca, on va cantar l'himne "La balanguera" i recordant la seva primera etapa en la vida a Mar de Plata, a l'Argentina, on va néixer. I també veurem Chenoa en la seva faceta de consellera sentimental, al consultori que li hem preparat: "Todo irá bien".

Si voleu conèixer una "altra" Chenoa, "Això no és un trio" és el vostre programa. Descobrireu una dona autoexigent a la feina i a la vida, però també una dona sensible i amant de la seva professió, dels seus pares i el seu germà, dels seus músics i els seus fans, que durant les gires també són la seva família.

Anar al contingut