Antonio Díaz a "Això no és un trio"
Diumenge, a les 21.55, a TV3

El mag Antonio Díaz visita "Això no és un trio"

Bibiana Ballbè, Ana Boadas i Àngels Molina rebran aquesta setmana Antonio Díaz. El mag estrena el programa "Res és impossible" aquest dijous.

Antonio Díaz és el Mago Pop i, com a bon mag, sap guardar un secret. Tot i així, avui ve al programa disposat a revelar-nos qui hi ha darrere d'aquest personatge que ha viatjat arreu del món mostrant la seva màgia i que està disposat a complir un somni que té des de petit: volar. Perquè, tal com diu ell, en màgia res és impossible.

Antonio Díaz va descobrir la màgia als 4 anys, quan li van treure una moneda de l'orella i, des d'aleshores, es va convertir en la seva passió, a la qual ha dedicat tot el seu temps. De petit, també sabia jugar molt bé a futbol, però, si el deixes triar, prefereix ser Copperfield, més que no pas Messi.

L'Antonio Díaz ha vingut a fer-nos alguns trucs de màgia. Però no serà l'únic que en farà, perquè la Bibiana, l'Ana i l'Àngels també s'hi atreviran. Al plató d'"Això no és un trio" passaran moltes més coses, perquè l'Antonio, que també en sap molt, de música, s'unirà a la banda del programa per interpretar un tema dels Beatles, anirà una estona a la platja amb la Bibiana i tastarà les llenties de la seva mare, el seu plat preferit.

 

"Això no és un trio", les nits de diumenge d'aquest estiu a les 21.55 a TV3.

Anar al contingut