Diumenge, a les 21.55, a TV3

Carlos Latre visita aquest diumenge "Això no és un trio"

Bibiana Ballbè, Ana Boadas i Àngels Molina rebran aquesta setmana Carlos Latre, un home que té 600 personatges al cap.

Bibiana Ballbè, Ana Boadas i Àngels Molina rebran aquesta setmana Carlos Latre, un home que té 600 personatges al cap i que en qualsevol moment es pot convertir en Julio Iglesias, Shakira o Messi. Per ell, el més important a l'hora de fer una imitació és l'ànima del personatge, que el públic reconegui el que recorda de l'original.

Latre, que ha fet ràdio, tele i teatre, diu que enlloc és més feliç que dalt d'un escenari. La seva filosofia de vida és ser ovella negra, i li agrada més Instagram que Twitter. No barreja mai la carn i el peix quan fa un arròs, i té clar que prefereix els nachos amb la salsa al costat.

Carlos Latre ha vingut al programa disposat a jugar, a cantar i a deixar-se sorprendre per les nostres presentadores. L'Àngels, convertida en agent de duana, el sotmetrà a un interrogatori per poder entrar als Estats Units, i anirà d'excursió amb la Bibiana per recordar que quan era petit era escolta.

En aquest programa descobrirem un Carlos Latre desconegut, que ens regalarà un munt d'imitacions i que farà fer riure a tothom.

"Això no és un trio", les nits de diumenge d'aquest estiu a les 21.55 a TV3

Anar al contingut