"Això no és un trio"
Diumenge, a les 23.30, a TV3

"Això no és un trio" tanca temporada amb els millors moments

Aquesta setmana no ens visita un convidat..., sinó que ho faran els set que han passat aquest estiu pel programa!

Diumenge a la nit, a TV3, s'emet l'últim capítol d'"Això no és un trio". En aquesta ocasió no hi haurà un sol convidat, sinó que n'hi haurà set. Hem preparat un programa resum amb els millors moments que ens han donat tots els convidats que han passat al llarg de l'estiu pel nostre plató. Amb ells hem parlat, hem jugat, hem rigut, ens hem emocionat i hem cantat, sempre acompanyats de la Bibiana Ballbè, l'Ana Boadas i l'Àngels Molina, i amb la complicitat de la nostra banda, Joan Colomo i la Radiofórmula.

En aquest programa recordarem el musical que van protagonitzar les tres presentadores i en el qual també va participar el periodista Jordi Basté. Basté ens explicarà per què la ràdio és màgica i s'emocionarà amb els records de quan anava al cinema Unión d'Horta a ajudar el seu avi, que era cinematògraf. L'actor Alberto San Juan també s'emocionarà en sentir la seva mare, actriu radiofònica durant els anys seixanta, i s'atrevirà a fer de galant a la nostra radionovel·la particular, "Pasión y cocos".  

Veurem Pilar Rahola, que se sotmetrà a un cara a cara apassionat amb la seva doble i ens parlarà de la seva projecció pública i de les seves experiències amb la premsa rosa. Amb Chenoa descobrirem una artista que va començar a cantar de molt jove, que està ja de tornada de moltes coses, però que és capaç d'emocionar-se amb petites coses. Recordarem també l'Antonio Díaz, el "Mago Pop", que ens va deixar sense paraules amb els seus trucs i ens va descobrir d'on ve la seva passió per la màgia. Ell, que prefereix Copperfield a Messi, diu que ser mag és molt friqui.

De Núria Roca en descobrirem els seus orígens a Canal 9, on hi va debutar com a concursant, i l'Ana la sotmetrà a un test sobre sexe. Amb Carlos Latre farem una immersió al seu món particular, habitat per centenars de personatges que treuen el cap quan menys te'ls esperes, i ens explicarà que és bo aprendre dels èxits, però també dels fracassos. L'Àngels, convertida en una agent de duana, el sotmetrà a un interrogatori per poder entrar als Estats Units, i amb la Bibiana intentarà demostrar les seves habilitats com a minyó escolta.

Diumenge a la nit, l'últim programa de la temporada d'"Això no és un trio" és una tria dels millors moments que hem viscut aquest estiu a TV3.

 

 

Anar al contingut