"Això no és un trio" s'estrena amb Jordi Basté

Diumenge, a les 21.55, el periodista Jordi Basté serà el protagonista de la primera edició d'"Això no es un trio", el nou programa d'humor, música i espectacle presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè.

Les nits dels diumenges d'estiu a TV3 seran una barreja d'espectacle i humor amb entrevistes i reptes que portaran els entrevistats fins al límit. Aquesta setmana, "Això no és un trio" començarà amb la recreació d'un dels temes de "La La Land", que dedicaran al primer convidat: Jordi Basté, director i presentador d'"El Món a RAC1", que passarà pel programa pràcticament sense haver dormit i se sincerarà en una entrevista en què  descobrirà la seva manera d'entendre la professió.

"La màgia de la ràdio és no saber a qui et dirigeixes ni quanta gent t'escolta, i no saber res més que el fet que tens un micròfon i que has de ser tu" són les paraules amb què  Basté parla de la seva passió per la ràdio. El periodista, que es va començar a endinsar en aquest mitjà als deu anys, ha dedicat una bona part de la seva trajectòria al periodisme esportiu a Catalunya Ràdio i ara dirigeix el magazín matinal de RAC1.

A més, Jordi Basté revelarà que és addicte al telèfon mòbil, i per això Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè el sotmetran a certes proves, com fer que prescindeixi del mòbil durant el programa. Per recuperar-lo, haurà de demostrar la seva destresa en el bàsquet i els seus coneixements en el món del futbol. l és que, al marge de l'entrevista, tots els convidats hauran de superar els jocs i reptes més inesperats. Cantar al cotxe del programa, actuar en una radionovel·la o superar un test de cultura general fins a fer bricolatge, guanyar en un concurs d'improvisacions o en una prova esportiva.

Basté també s'emocionarà en recordar quan anava al cinema Unión d'Horta a ajudar el seu avi, que era cinematògraf. I, al final del programa, rebrà una visita inesperada que, més que sorprendre'l, l'espantarà.

Tot plegat serà amenitzat amb la música de Joan Colomo i la Radiofórmula, que no es tallaran ni un pèl a l'hora de posar la banda sonora al programa.

tv3.cat/aixonoesuntrio

facebook.com/aixonoesuntrioTV3

twitter.com/aixonoesuntrio
Anar al contingut