Nuria Roca amb Bibiana Ballbè, Àngels Molina i Ana Boadas
Nuria Roca amb Bibiana Ballbè, Àngels Molina i Ana Boadas
Diumenge, a les 22.40, a TV3

"Això no és un trio" ens descobreix les mil facetes de Nuria Roca

Nuria Roca ens acompanyarà a partir del dimarts vinent al nou magazín matinal "A tota pantalla". Abans la coneixerem una mica més a "Això no és un trio", el programa d'humor, música i espectacle presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè

La convidada d'aquesta setmana a "Això no és un trio" és la presentadora del nou magazín dels matins de TV3: "A tota pantalla".

La trajectòria de Nuria Roca gira al voltant de la televisió, un mitjà que va aparèixer a la seva vida d'una manera fortuïta i pel qual va deixar en segon terme la professió d'arquitecta, que no va arribar a exercir. La va fitxar Chicho Ibáñez Serrador, ha presentat concursos d'èxit com "Waku Waku" i ha treballat a diferents cadenes. Confessa que es troba bé en el món de la comunicació: "No he pensat mai a abandonar perquè sempre he gaudit de la professió, però sense prendre-me-la mai gaire seriosament."

"Això no és un trio" descobrirà que Nuria Roca és una dona versàtil, amb molt sentit de l'humor, una comunicadora capaç de fer un programa de ràdio pel qual s'havia de llevar a les tres de la matinada, fer un consultori "seximental", escriure un llibre de sexe i també novel·les a quatre mans amb la seva parella, Juan del Val.

Per acabar el programa, l'Àngels, l'Ana i la Bibiana la posaran a prova en temes de sexe, i també li faran muntar un moble, una cosa que la treu de polleguera perquè li costa seguir les instruccions. El que sí que li agrada, i molt, és el nou repte de conduir un magazín a TV3.

Com és habitual, la música la posaran Joan Colomo i la Radiofórmula, que no es tallaran ni un pèl a l'hora de posar la banda sonora al programa.

Diumenge, a les 22.35, Núria Roca a "Això no és un trio".

tv3.cat/aixonoesuntrio

facebook.com/aixonoesuntrioTV3

twitter.com/aixonoesuntrio

 

Anar al contingut