A partir del juliol

TV3 estrena la segona temporada d'"Aire lliure", presentat per Judit Mascó

TV3 estrenarà al juliol una nova temporada del programa "Aire lliure", amb la model Judit Mascó com a presentadora
Judit Mascó, la presentadora de la segona temporada d'"Aire lliure"
Judit Mascó, la presentadora de la segona temporada d'"Aire lliure"

A partir de l'activitat física i l'esport, "Aire lliure" tornarà a recórrer diferents comarques de Catalunya per donar a conèixer el territori, la gent que hi viu i les seves activitats quotidianes. Un dels objectius d'aquesta segona temporada és fomentar la pràctica d'activitat física entre el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Com en la primera edició, el programa convidarà a participar-hi esportistes catalans de renom internacional i representants del món de l'espectacle i la cultura, com el Mag Lari, Elena Gadel, Àlex Crivillé, Judit Neddermann o Martina Klein.

 

La nova presentadora de l'
La nova presentadora de l'"Aire lliure" damunt d'una BTT (CCMA)

 

En aquesta segona temporada, Judit Mascó agafa el relleu de la campiona del món de curses de muntanya, Núria Picas, que va presentar el programa l'estiu del 2018. Precisament, la model i presentadora catalana va sortir en el capítol dedicat a la Cerdanya i va fer un recorregut a cavall pels voltants de Llívia al costat de Núria Picas.

El programa "Aire lliure", dirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i amb producció d'Esther Poses, és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Filmut TV.

 

La model i presentadora també es va atrevir a enfrontar-se a les aigües dins d'un caiac
La model i presentadora també es va atrevir a enfrontar-se a les aigües dins d'un caiac (CCMA)
Anar al contingut