Diumenge 12, a les 22.40, a TV3

Respirem "Aire lliure" amb Toni Albà

En aquesta ocasió, l'actor farà d'amfitrió de Núria Picas des de Vilanova i la Geltrú. D'altra banda, el programa ensenyarà els espectadors a circular per Barcelona en bicicleta al costat de tot un especialista de les dues rodes: Sergi Fernández.
Actualitzat
Núria Picas i Toni Albà conversant al far de Vilanova i la Geltrú

Núria Picas i Toni Albà conversant al far de Vilanova i la Geltrú

Diumenge, a les 22.40, nou capítol d'"Aire lliure".

Toni Albà rebrà Núria Picas a l'arribada a Vilanova i la Geltrú després de fer una travessa a vela en companyia d'Anna Corbella, navegant que ja ha fet la volta al món dues vegades. Després d'aprendre alguns dels secrets de la vela oceànica, la Núria arriba al port de Vilanova, on Toni Albà farà d'amfitrió.

En aquest quart episodi d'"Aire lliure" també ensenyaran els espectadors a circular per Barcelona en bicicleta al costat de tot un especialista de les dues rodes: Sergi Fernández. A més, exploraran l'espectacular Falconera, una cova situada a la vora del mar, en plena costa del Garraf, i descobriran els treballs verticals, un tipus de feina que exigeix, als seus professionals, una gran preparació esportiva. Un d'aquests professionals acompanyarà Núria Picas a netejar la cara de Cristòfor Colom.