Judit Mascó tornarà a presentar una nova temporada del programa "Aire lliure", que TV3 començarà a emetre el diumenge 1 d'agost.

A partir de l'activitat física i l'esport, el programa recorrerà novament diferents comarques per donar a conèixer el territori, la gent que hi viu i les seves activitats quotidianes.

Esgrima, parapent, escalada en roca, esquí alpí, rem a mar obert, psicobloc, vela, espeleologia, bicicleta de muntanya, ràfting, barranquisme, bàsquet... són algunes de les modalitats que practicarà la presentadora envoltada pels millors especialistes que l'assessoraran i li ensenyaran els secrets de cadascun dels esports. 

Com en la temporada anterior, Judit Mascó estarà molt ben acompanyada de diferents representants del món de l'espectacle i la cultura com Santi Millán, Beth Rodergas, Nandu Jubany, Rigoberta Bandini, Tortell Poltrona, Clara Segura, Albert Om, el grup Dorian o Tomeu Penya, entre altres. 

"Aire lliure", dirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i amb producció d'Esther Poses, és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Filmut. 

 

 

Anar al contingut