Judit Mascó serà la nova presentadora del programa Aire Lliure de TV3 que començarà la segona temporada el pròxim 19 de juliol a la nit

A partir de l'activitat física i l'esport, el programa recorrerà novament diferents comarques de Catalunya per donar a conèixer el territori, la gent que hi viu i les seves activitats quotidianes.

Una altra de les novetats del Aire Lliure d'aquest estiu serà fomentar la pràctica d'activitat física entre el col·lectiu de persones amb diversitat funcional. També hi participaran alguns esportistes catalans de renom internacional que ensenyaran a la Judit les diferents tècniques de manera didàctica i segura.

En aquesta segona temporada practicaran activitat física al costat de Judit Mascó representants del món de l'espectacle i la cultura com Mag Lari,  Elena Gadel, Àlex Crivillé, Judit Neddermann o Martina Klein.

Aire Lliure, dirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i amb producció d'Esther Poses és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Filmut TV.

 

 

Anar al contingut