L'atleta de muntanya Núria Picas, doble campiona de l'Ultra Trail World Tour i flamant guanyadora de la Ultra Trail del Mont Blanc 2017 torna a ser la presentadora de la quarta edició d'Aire Lliure que TV3 emet els diumenges de l'estiu 2022 abans del TN Migdia.

Amb el seu carisma i el seu caràcter espontani la Núria condueix, un cop més, una nova i renovada edició de l'Aire Lliure, un clàssic dels estius de TV3 a on l'esport i el territori són els autèntics protagonistes.  L'atleta visita diferents comarques de Catalunya incitant als seguidors del programa a practicar activitat física en diferents racons del nostre país.

En aquesta ocasió ho farà acompanyada d'esportistes d'elit i personatges del món de la cultura com la subcampiona olímpica d'snowboard Queralt Castellet, la pilot Laia Sanz, el ciclista Jordi Buch o, entre altres, els cantants Ramon Mirabet i Cesc Triquell.

Dirigit per Antoni Real, Aire Lliure és una coproducció de TV3 amb la productora de Sant Quirze del Vallès Artic Outdoor, especialitzada en esports a la natura.

Crèdits

Direcció
Antoni Real

Producció executiva
Jordi Cadena

Realització
Claudio Urosa M.

Producció
Cris Planas

Edició
Claudio Urosa M.
Raúl Muñoz Ibañez

Guió
Antoni Real
Cris Planas
Núria Picas 

Càmeres
Zenon Aguiló
Joel Badia

Postproducció so
Db-Rec Audio Solutions

Tècnics
Aleix Castells
Pau Buera
Kenneth Albert

Continguts digitals
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez

Anar al contingut