Diumenge, a les 13.50, a TV3

La pilot Laia Sanz fent escalada a Tavertet a "Aire lliure"

La pilot Laia Sanz i Núria Picas es troben a "Aire lliure", per fer escalada a Tavertet, entre paisatges espectaculars  

La pilot més guardonada en la història dels esports de motor a Catalunya, Laia Sanz, serà la convidada del quart programa, que començarà repassant la seva intensa trajectòria i acabarà amb una de les aventures més espectaculars mai viscudes per l'esportista de Corbera de Llobregat.   

Acompanyades per l'escalador David Palmada, Pelut, un dels millors especialistes de la modalitat de big wall del país, Núria Picas i Laia Sanz escalaran una de les parets del salt del Molí Bernat als cingles de Tavertet, a la comarca d'Osona, i hi dormiran durant tota una nit. En acabar l'aventura, Laia Sanz explicarà que ha passat més por que al Dakar: "El desert em fa respecte; aquí no, aquí he passat por."  

 

"Aire lliure" torna aquest estiu amb una edició renovada que s'emet els diumenges abans del "TN migdia", amb l'esport i el territori com a protagonistes. L'atleta de muntanya Núria Picas, doble campiona de l'Ultra Trail World Tour i guanyadora de l'Ultra Trail del Mont Blanc 2017, torna per presentar la quarta temporada del programa. 

Amb el seu carisma i caràcter espontani, l'esportista manresana recorre diverses  comarques tot convidant els espectadors a practicar activitat física en diferents racons de Catalunya. En aquesta ocasió, ho fa acompanyada d'esportistes d'elit i personatges del món de la cultura com la subcampiona olímpica de snowboard Queralt Castellet, la pilot Laia Sanz, el ciclista Jordi Buch o els cantants Ramon Mirabet i Cesc Triquell, entre d'altres. 

Dirigida per Antoni Real, la quarta temporada d'"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora de Sant Quirze del Vallès Artic Outdoor, especialitzada en esports a la natura. 

Laia Sanz escalant el salt del Molí Bernat als cingles de Tavertet
Laia Sanz escalant el salt del Molí Bernat als cingles de Tavertet

 

Anar al contingut