Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un recorregut per les Terres de l'Ebre

"Aire lliure" fa ruta en bici pel delta de l'Ebre amb Albert Om

Judit Mascó s'endinsa en la biodiversitat del Delta amb el repte d'entrevistar un dels grans comunicadors del país, Albert Om

En el tercer capítol d'"Aire lliure", Judit Mascó descobreix l'espectacular biodiversitat del parc natural del delta de l'Ebre al costat d'Albert Om, amb qui fa una ruta en bicicleta. A més, la presentadora visita Amposta per vestir-se de blanc i aprendre les primeres lliçons d'esgrima al Centre de Tecnificació Esportiva que hi ha a la capital del Montsià.

Judit Mascó practicarà esgrima al Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta

 

"Aire lliure" continua el recorregut per les Terres de l'Ebre visitant l'illa de Buda i mostrant la sega de l'arròs com es feia abans, les muscleres i la pesca ancestral. També descobreix el joc de les birles i sentirà la música del cantant de l'Ametlla de Mar Miquel del Roig.

La visita al delta de l'Ebre ens oferirà uns paisatges espectaculars

 

Aquest estiu, les nits de diumenge a TV3 són per a les propostes d'"Aire lliure", que vol donar a conèixer el territori, amb la gent que hi viu i les seves activitats quotidianes, a partir de l'activitat física i l'esport. El programa, dirigit per Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i amb producció d'Esther Poses, és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Filmut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut