El 33 estrena set nous capítols d'"Afectes sonors", la molt reconeguda sèrie de documentals de creació dirigida per Jordi Fàbregas, que, amb un format innovador i una estètica acurada, reflecteix les vivències quotidianes de persones que han construït el seu món al voltant de la música o del so.

"Afectes sonors" ha estat selecionat l'any 2005 per l'INPUT de San Francisco, pel Dallas Video Festival i el Prix Danube 2005 a Bratislava, pel desenvolupament d'un llenguatge televisiu que fusiona imatge, ritme, música i so al servei de la presentació de diversos personatges d'una gran força humana.

En aquesta nova etapa, "Afectes sonors" presenta artistes que han trobat camins insòlits per sobreviure amb la veu, un caçador de sons que s'arrisca a tot per gravar aquell so que necessita, un jutge que en la seva intimitat viu com un autèntic "mod" dels anys 60, una ballarina que ha complert el deute pendent de coreografiar les cançons del seu pare després de mort, una irlandesa que ha après el català des que el Sónar li va canviar la vida.

Vides que giren al voltant del so. Sons que giren al voltant de la vida. Tots aquests sons quotidians que s'enregistren al natural en cada rodatge es transformen en una banda sonora original de cada capítol, gràcies a la intervenció en la postproducció del músic Miky Forteza-Rey.

Per completar la sèrie, el 33 reemetrà també els sis primers capítols d'"Afectes sonors" -codirigits per Jordi Fàbregas i Lluís Hidalgo- que es van programar durant la primavera del 2004.
Anar al contingut