"El vici de cantar", a la carta

Adeu a Joan Manuel Serrat: l'últim concert de la seva carrera

TV3 acompanya Serrat en el seu últim concert, al Palau Sant Jordi, a "El vici de cantar". Amb aquesta actuació a Barcelona, el cantautor clou una maratoniana gira de comiat que va començar ara fa 8 mesos a Nova York

Després d'una extensa gira que l'ha dut a fer més de 70 actuacions arreu del món, Joan Manuel Serrat, "el noi del Poble-sec", ha posat punt final a la seva carrera. El cantautor ha dit adeu als escenaris amb un concert al Palau Sant Jordi i TV3 ofereix als seus seguidors l'oportunitat de viure'l. Amb aquest recital, Serrat s'ha acomiadat després de gairebé 60 anys de carrera artística.

La gira, que va començar a Nova York i ha creuat dues vegades l'Atlàntic, ha acabat ben a prop del Poble-sec, el barri d'on Serrat guarda molts records de la infància, alguns dels quals, narrats a les cançons.

 

 

Una gravació única a l'alçada de l'artista en què TV3 no hi podia faltar

Per enregistrar aquest concert tan significatiu al Palau Sant Jordi, TV3 ha organitzat un desplegament que ofereix a l'espectador la màxima qualitat audiovisual. Un concert, que ja està disponible a les plataformes digitals de TV3, que ofereix a l'audiència la millor experiència possible, amb la màxima qualitat i so immersiu. El Sant Jordi, a casa, per reviure aquest espectacle únic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut