Informació corporativa

Acord entre la CCMA i Badalona Comunicació per promocionar i difondre les activitats del FILMETS Badalona Film Festival i fomentar els curtmetratges

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 19 al 28 d'octubre. Així mateix, aquest conveni també té com a objectiu el foment de la indústria audiovisual pel que fa al gènere del curtmetratge.

Josep Viñeta, conseller delegat de Badalona Comunicació, i Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA

Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, i Josep Viñeta, conseller delegat de Badalona Comunicació, han signat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats del FILMETS Badalona Film Festival i per fomentar els curtmetratges.

Els curtmetratges són els protagonistes del FILMETS Badalona Film Festival, que aquest any arriba a la 44a edició consolidat com un dels festivals amb més difusió i ressò internacional i com a punt de trobada de cineastes i d'un públic fidel. Una mostra d'aquest gran reconeixement internacional va ser el Premi BISFF com a millor festival de curtmetratges d'Europa, rebut l'any 2012.

Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats de la propera edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc entre el 19 i el 28 d'octubre. A més, el 33 emetrà íntegrament alguns dels curtmetratges que han participat en les últimes edicions del FILMETS, en el marc d'una programació especial dedicada al curtmetratge. Així mateix, coincidint amb les projeccions del festival, alguns dels programes de TV3 i de Catalunya Ràdio posaran en marxa diverses experiències i accions de participació adreçades a espectadors i oients.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.