Reportatges

 • El canvi de fesomia de la política catalana
  Veure vídeo

  El canvi de fesomia de la política catalana

  Recull dels polítics que han deixat la primera línia.

  Recull dels polítics que han deixat la primera línia.

 • Els millors moments de la sessió d'investidura de Carles Puigdemont
  Veure vídeo

  Els millors moments de la sessió d'investidura de Carles Puigdemont

  Anècdotes i declaracions als passadissos del Parlament de diumenge a la sessió d'investidura de Carles Puigdemont.

  Anècdotes i declaracions als passadissos del Parlament de diumenge a la sessió d'investidura de Carles Puigdemont.

 • La setmana política a Madrid
  Veure vídeo

  La setmana política a Madrid

  Repàs del que ha donat de si aquesta setmana al Congrés i al Senat.

  Repàs del que ha donat de si aquesta setmana al Congrés i al Senat.

 • "Acció política": "Els bancs d'aliments lluiten contra el malbaratament i la pobresa"
  Veure vídeo

  "Acció política": "Els bancs d'aliments lluiten contra el malbaratament i la pobresa"

  El Banc dels Aliments organitza aquest cap de setmana el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya. Hem volgut recuperar el testimoni de Josep Maria Forné i Joan Ramon Saura, dos pilars del Banc d'Aliments de Lleida.

  El Banc dels Aliments organitza aquest cap de setmana el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya. Hem volgut recuperar el testimoni de Josep Maria Forné i Joan Ramon Saura, dos pilars del Banc d'Aliments de Lleida.

 • El TTIP: objectius i conseqüències
  Veure vídeo

  El TTIP: objectius i conseqüències

  Reportatge sobre el TTIP. El debat està obert.
  Parlem amb eurodiputats catalans, amb l'activista canadenca Maude Barlow, amb Oriol Rey de Socium
  .cat i amb Ferran Tarradellas, representant de la Comissió Europea a Barcelona.

  Reportatge sobre el TTIP. El debat està obert. Parlem amb eurodiputats catalans, amb l'activista canadenca Maude Barlow, amb Oriol Rey de Socium.cat i amb Ferran Tarradellas, representant de la Comissió Europea a Barcelona.

 • Capítol 5: Les fotos de la setmana
  Veure vídeo

  Capítol 5: Les fotos de la setmana

  Del 14 al 20 de novembre

  Del 14 al 20 de novembre

 • La crisi dels refugiats des d'Europa
  Veure vídeo

  La crisi dels refugiats des d'Europa

  Els primers refugiats ja són a Espanya i hem volgut saber què en pensen els diferents grups parlamentaris catalans a Europa.

  Els primers refugiats ja són a Espanya i hem volgut saber què en pensen els diferents grups parlamentaris catalans a Europa.

 • Capítol 4: Les fotos de la setmana
  Veure vídeo

  Capítol 4: Les fotos de la setmana

  La intensa setmana parlamentària, a "Acció política". El programa també recull les reflexions de la pallassa Pepa Plana

  Setmana d'alta intensitat política al Parlament, amb la declaració d'inici del procés d'independència i el debat d'investidura del president de la Generalitat. Tots dos esdeveniments han aixecat una gran expectació mediàtica i nombroses reaccions polítiques, tant aquí com a fora. En parlem amb dos periodistes que ho han viscut de prop, Andreu Barnils, de Vilaweb, i Pol Foradada, de la Cadena Ser.
  A nivell europeu, ens fixem en la crisi dels refugiats, coincidint amb els primers que han arribat a Espanya per ser acollits. Sentirem l'opinió de diversos eurodiputats catalans sobre aquesta qüestió.
  A més, el programa s'ha desplaçat fins al delta de l'Ebre, per parlar amb la pallassa Pepa Plana, que ens dóna la seva visió sobre el moment polític que vivim.

  "Acció política" s'emet els divendres al 3/24, a les 22.00, i els dissabtes a TV3, a les 9.30.

  La intensa setmana parlamentària, a "Acció política". El programa també recull les reflexions de la pallassa Pepa Plana Setmana d'alta intensitat política al Parlament, amb la declaració d'inici del procés d'independència i el debat d'investidura del president de la Generalitat. Tots dos esdeveniments han aixecat una gran expectació mediàtica i nombroses reaccions polítiques, tant aquí com a fora. En parlem amb dos periodistes que ho han viscut de prop, Andreu Barnils, de Vilaweb, i Pol Foradada, de la Cadena Ser. A nivell europeu, ens fixem en la crisi dels refugiats, coincidint amb els primers que han arribat a Espanya per ser acollits. Sentirem l'opinió de diversos eurodiputats catalans sobre aquesta qüestió. A més, el programa s'ha desplaçat fins al delta de l'Ebre, per parlar amb la pallassa Pepa Plana, que ens dóna la seva visió sobre el moment polític que vivim. "Acció política" s'emet els divendres al 3/24, a les 22.00, i els dissabtes a TV3, a les 9.30.

 • "Acció política": La polèmica de les estelades al Camp Nou
  Veure vídeo

  "Acció política": La polèmica de les estelades al Camp Nou

  Els grups parlamentaris donen la seva opinió sobre els símbols independentistes al Camp Nou.

  Els grups parlamentaris donen la seva opinió sobre els símbols independentistes al Camp Nou.

 • Capítol 3: Les fotos de la setmana
  Veure vídeo

  Capítol 3: Les fotos de la setmana

  La política en clau femenina, a "Acció política". El programa també recull les reflexions del músic Pau Riba

  Hi ha una visió femenina de la política? Aquesta setmana parlem de dones i política, i ho fem des dels jardins Frederica Montseny, una pionera en aquest món. Allà conversem amb dues diputades al Parlament, Assumpta Escarp i Natàlia Figueras, que expliquen la seva experiència personal i els seus punts de vista sobre el paper de les dones en aquest àmbit, fins fa pocs anys, gairebé exclusiu dels homes.

  També tindrem l'atenció posada en la ronda de contactes que ha tingut la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, amb els diversos grups de la cambra per proposar candidat a la presidència de la Generalitat, en el ple que se celebrarà dilluns. Paral·lelament a això, la setmana també ha girat al voltant de l'intent de C's, PSC i PPC d'aturar el debat sobre la declaració solemne d'inici del procés de desconnexió amb l'Estat espanyol, i que finalment també es farà dilluns. A més, anem a Madrid per parlar amb dos històrics de la política catalana, Pere Macias i Joan Tardà, que ens parlen de les seves vivències com a diputats al Congrés. I per als que vulguin saber què en pensen els nostres polítics, de la polèmica entre el Barça i la UEFA per les estelades, no es poden perdre el tercer capítol d'"Acció política", "ACP". A més, desde Tiana, sentirem la visió crítica i les reflexions d'un músic singular, Pau Riba, sobre diversos aspectes del nostre sistema social, econòmic i polític.

  "Acció política" s'emet els divendres al 324, a les 22.00, i els dissabtes a TV3, a les 9.30.

  La política en clau femenina, a "Acció política". El programa també recull les reflexions del músic Pau Riba Hi ha una visió femenina de la política? Aquesta setmana parlem de dones i política, i ho fem des dels jardins Frederica Montseny, una pionera en aquest món. Allà conversem amb dues diputades al Parlament, Assumpta Escarp i Natàlia Figueras, que expliquen la seva experiència personal i els seus punts de vista sobre el paper de les dones en aquest àmbit, fins fa pocs anys, gairebé exclusiu dels homes. També tindrem l'atenció posada en la ronda de contactes que ha tingut la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, amb els diversos grups de la cambra per proposar candidat a la presidència de la Generalitat, en el ple que se celebrarà dilluns. Paral·lelament a això, la setmana també ha girat al voltant de l'intent de C's, PSC i PPC d'aturar el debat sobre la declaració solemne d'inici del procés de desconnexió amb l'Estat espanyol, i que finalment també es farà dilluns. A més, anem a Madrid per parlar amb dos històrics de la política catalana, Pere Macias i Joan Tardà, que ens parlen de les seves vivències com a diputats al Congrés. I per als que vulguin saber què en pensen els nostres polítics, de la polèmica entre el Barça i la UEFA per les estelades, no es poden perdre el tercer capítol d'"Acció política", "ACP". A més, desde Tiana, sentirem la visió crítica i les reflexions d'un músic singular, Pau Riba, sobre diversos aspectes del nostre sistema social, econòmic i polític. "Acció política" s'emet els divendres al 324, a les 22.00, i els dissabtes a TV3, a les 9.30.

 • "Acció política": Les fotos de la setmana
  Veure vídeo

  "Acció política": Les fotos de la setmana

  Recull d'imatges dels moments més importants de la setmana.

  Recull d'imatges dels moments més importants de la setmana.

 • "Acció política": La cara B del Parlament
  Veure vídeo

  "Acció política": La cara B del Parlament

  El ple de constitució del Parlament, els diputats més joves de la cambra i el lama Thubten Wangchen, a "Acció política".

  Aquesta setmana, a "Acció política", els dos diputats més joves del Parlament visiten la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF i reflexionen sobre com ha de ser un bon polític. El programa segueix les negociacions per al ple d'investidura i la declaració de l'inici del procés de desconnexió amb l'estat espanyol. A més d'oferir les imatges no vistes de la constitució del Parlament, "Acció política" es pregunta si saviesa i política han d'anar juntes. Hi respon el lama Thubten Wangchen, de la Casa del Tibet.

  El ple de constitució del Parlament, els diputats més joves de la cambra i el lama Thubten Wangchen, a "Acció política". Aquesta setmana, a "Acció política", els dos diputats més joves del Parlament visiten la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF i reflexionen sobre com ha de ser un bon polític. El programa segueix les negociacions per al ple d'investidura i la declaració de l'inici del procés de desconnexió amb l'estat espanyol. A més d'oferir les imatges no vistes de la constitució del Parlament, "Acció política" es pregunta si saviesa i política han d'anar juntes. Hi respon el lama Thubten Wangchen, de la Casa del Tibet.

 • "Acció política": Conversem amb Carme Forcadell
  Veure vídeo

  "Acció política": Conversem amb Carme Forcadell

  Carme Forcadell, nova presidenta del Parlament, ens explica les seves primeres sensacions.

  Carme Forcadell, nova presidenta del Parlament, ens explica les seves primeres sensacions.

 • "Acció política": L'experiència de tres diputats a Madrid
  Veure vídeo

  "Acció política": L'experiència de tres diputats a Madrid

  Joan Coscubiela, Marc Solsona i Antonio Gallego ens expliquen les seves vivències com a diputats al Congrés

  Joan Coscubiela, Marc Solsona i Antonio Gallego ens expliquen les seves vivències com a diputats al Congrés

 • Els eurodiputats catalans i el 27-S
  Veure vídeo

  Els eurodiputats catalans i el 27-S

  "Acció política" va estar a Estrasburg per parlar amb els eurodiputats catalans sobre el 27-S.

  "Acció política" va estar a Estrasburg per parlar amb els eurodiputats catalans sobre el 27-S.

Anar al contingut