"La innocència"
"La innocència"

Acaba el rodatge de "La innocència", amb participació de TV3, i amb els actors Laia Marull i Sergi López

Ja ha finalitzat el rodatge de "La innocència", l'òpera prima de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i de la mateixa directora. La pel·lícula, amb participació de TV3, està protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films. Aquest treball explica la història personal de la directora, Lucía Alemany, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d'adolescent

El rodatge de la pel·lícula "La innocència" ha durat cinc setmanes i ha passat per diferents localitzacions de Traiguera i rodalies, a la comarca del Baix Maestrat, a Castelló, al País Valencià i a Catalunya.

El repartiment de "La innocència" combina joves adolescents com Carmen Arrufat, en el paper de Lis, que, amb 15 anys, debuta com a artista i fa de protagonista, i amb professionals de trajectòria de primer nivell com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. El guió és de Laia Soler i de la mateixa directora, i l'equip tècnic està format, en gran part, per joves formats a l'ESCAC/ECAM.

És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films, amb el suport de TV3, À Punt Mèdia, Movistar+, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i de la incubadora The Screen/ECAM.

Lucía Alemany ha dirigit i produït el curtmetratge "14 anys i un dia" (2015) i ha participat en la producció de diversos films com "El olivo", d'Icíar Bollaín, i "En tu cabeza", de Daniel Sánchez Arévalo i Borja Cobeaga, entre d'altres.

Sinopsi
La Lis és una adolescent que somia ser artista de circ i sortir del poble on va néixer, tot i les traves que, de ben segur, li posarien els seus pares.
És estiu i, a la Lis, li agrada jugar pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejar amb un noi que té uns quants anys més que ella, cosa que provoca comentaris de la gent del poble. La falta d'intimitat i la tafaneria constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret, perquè no vol que se sàpiga. Aquest estiu idíl·lic s'acaba i, amb l'inici de la tardor, la Lis descobreix que està embarassada.

 

Anar al contingut