El nou magazín matinal de TV3, "A tota pantalla", neix per convertir-se en una illa d'entreteniment en un mar d'actualitat informativa. El nou espai està adreçat a un públic adult tot i que amb una visió moderna i actualitzada del gènere.


Presentat per Núria Roca, "A tota pantalla" és una clara aposta per l'entreteniment i sense una vinculació directa amb l'actualitat, el programa cobrirà un ampli espectre de temàtiques i continguts des d'un punt de vist informal, fresc i optimista.


Núria Roca aportarà aquesta presència natural, propera, empàtica i alegre que lliga perfectament amb el to vital que vol respirar el programa. 
Amb més de 25 seccions diferents, "A tota pantalla" tindrà gran riquesa i variabilitat de continguts, que el faran àgil i imprevisible.


El programa comptarà amb la participació del fins ara presentador d'"Esport club", Francesc Soria, que tindrà un paper de suport a Núria Roca, i amb la presència d'un gran nombre de col·laboradors i cares pròpies de TV3, com el cuiner Marc Ribas, la crítica literària Anna Guitart o el meteoròleg Eloi Cordomí, entre d'altres.


També hi haurà espai per a la participació d'especialistes com el cantant Miqui Puig, l'arquitecte divulgador d'art Miquel del Pozo, la nutricionista d'èxit Núria Monfulleda o el periodista Maiol Roger.


L'anàlisi més divertida de la premsa del cor anirà a càrrec de Núria Marín, Mònica Palenzuela, Santi Meifren, Laura Lago o Nando Escribano, mentre que Paula Hernández, Llucià Ferrer, Rocco Steinhauser, Jaume Borja o el cantant Leslie faran la crítica més fresca del que veiem per televisió.

Anar al contingut