Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
eL GRUP DESCOBREIX UNA cantant amb molt de "flow"

La música urbana de 31 FAM, protagonista del concurs d'"A2veus"

Nou capítol del "talent show" en què s'ha vist el procés que va haver de superar la guanyadora que va compartir escenari amb el grup 31 FAM. I últim concert de la temporada amb Judit Neddermann, en directe a YouTube. La cantautora ha interpretat la cançó "Mireia".

La música urbana, amb el grup 31 FAM com a mestre de cerimònies, és la protagonista d'aquest capítol d'"A2Veus". En la crida a la participació dels concursants, el grup català de música trap, dancehall i reggaeton ho va deixar ben clar: "busquem un cantant amb molt de "flow"". I a les fases de càsting s'ha comprovat que a Catalunya n'hi ha molt.

Durant el programa, els dos finalistes es preparen la cançó "Valentina", l'escollida per cantar en directe al concert, amb l'ajuda de la professora de cant Laura Andrés. A més, visiten el local d'assaig dels Flashy Ice Cream, grup company dels 31 FAM, amb qui comparteixen hores d'assajos i composició de nous temes.

Finalment, el dia del concert, el programa ha seguit els concursants en els moments previs a l'actuació al jaciment arqueològic de l'Esquerda, a les Masies de Roda (Roda de Ter). Instants de nervis i tensió, quan la guanyadora, la Juls, es troba per primer cop amb el grup. Confessen que l'han triat per la seva confiança sobre l'escenari i per la seva gran veu.

El concert, en directe a Youtube

Judit Neddermann ha estat la protagonista de l'últim concert en directe d'aquesta temporada d'"A2Veus", que s'ha fet en una localització emblemàtica de Catalunya: les coves del Salnitre. Durant l'actuació, Neddermann ha anunciat qui és la guanyadora, que ha pogut cantar l'última cançó del concert, "Mireia", a duo amb ella.

El concert s'ha fet en format acústic, íntim i senzill, amb veu i música en directe, i sense públic. S'ha emès en directe pel canal de TV3 a YouTube i Instagram.

Amb aquest concert de Judit Neddermann, "A2Veus" finalitza l'emissió de concerts online, que van començar l'11 de febrer amb l'actuació de Beth a Portlligat i que també hauran tingut com a protagonistes els grups Gertrudis, Roba Estesa, Doctor Prats i 31 FAM.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut