Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Artistes professionals i amateurs es troben a llocs únics

Concert de la Beth a Portlligat pel concurs "A2veus"

Dijous passat la Carlota va fer realitat el somni: cantar en directe amb la Beth Rodergas. Com ho va aconseguir? En aquest programa d' "A2veus" ho descobrim. El concurs busca artistes no professionals que vulguin tenir l'oportunitat de cantar una cançó amb els seus referents musicals

"A2veus", és un "talent show" musical transmèdia amb dues parts diferenciades. Primer, un concert en directe que es pot veure exclusivament per internet els dijous a les 18.00. En aquesta actuació, el grup o artista protagonista convida un cantant anònim perquè pugi a l'escenari per cantar una cançó a duo.

Aquest és el concert del programa de l'actuació de la Beth a Port Lligat:

El projecte es completa amb aquest programa que s'emet per televisió (i també disponible a la carta). Com es pot veure es mostra el concurs que ha portat cada cantant no professional a actuar amb un dels seus artistes favorits.

És a dir, "A2veus", una producció de TV3 amb la col·laboració d'Incís Films i el suport de l'ICEC, és una proposta transmèdia on, com es veu, l'espectador té l'oportunitat de gaudir de la música i, al mateix temps, d'un concurs on es premia el talent musical de cada participant.

 

"A2veus", el concert, pels canals digitals


Cada setmana, en directe i exclusivament des del web de TV3, des del canal de TV3 a YouTube i a través del perfil d'Instagram de TV3, es fa un concert en streaming des d'un lloc icònic i espectacular de la geografia catalana.

 

El concert, en què actua el músic juntament amb el o la concursant guanyador/a del concurs, és en format acústic, íntim i senzill. Un cop acabada l'actuació, i a mode d'epíleg, s'estableix una breu conversa entre tots dos en què, a més, es responen preguntes que els espectadors fan en directe a través de les xarxes socials.

 

"A2veus", el concurs, a televisió

Una setmana després del primer concert de la Beth, els espectadors poden veure en aquest programa quin procés ha hagut de superar cada concursant per compartir escenari amb el seu ídol. El concurs té diferents fases, començant per la presentació de l'artista convidat, que explica quina seria la seva segona veu ideal per fer un concert i quina cançó li agradaria compartir.

Aquí s'inicia el procés de càsting, en què es trien dos aspirants que iniciaran una fase de formació amb la pianista Laura Andrés per preparar la cançó que hauran d'interpretar a duo al concert. A aquesta preparació s'hi afegiran proves i experiències relacionades amb la veu que acostaran els concursants una mica més als seus ídols.

L'artista pren part activa en el procés de selecció i serà ell o ella qui finalment tria el guanyador o guanyadora, en directe, durant el concert.

Imatge del rodatge d''A2veus'
Imatge del rodatge d''A2veus'

El programa mostra el procés de preparació del concert i viurà els moments previs al "backstage" juntament amb els cantants, músics i tècnics. Uns moments de nervis i tensió no només per als artistes, sinó també per als dos concursants, que es trobaran per primer cop amb els seus ídols i sabran finalment qui sortirà a l'escenari.

El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Incís Films i el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut