Els artistes d'A2VEUS
Beth, Gertrudis, Roba Estesa, Doctor Prats, 31 FAM i Judit Neddermann, els artistes que protagonitzaran els concerts d'"A2Veus"

"A2veus" és un programa transmèdia, per a tots els públics i amb un format sorprenent: un concurs entre cantants no professionals que començarà amb un concert en streaming en un indret sorpresa on hi haurà un cantant famós i una persona desconeguda.

El concert, en format acústic, íntim i senzill, per les característiques dels entorns on té lloc, amb el mínim d'instruments possibles, s'emet en directe i en exclusiva pels canals digitals i les xarxes de TV3. A més de les càmeres habituals, el programa compta amb un dron que captarà l'escenari i l'entorn des d'una altra perspectiva.

Un cop acabat el concert, tindrem una petita conversa amb el cantant i el concursant, que respondran preguntes que els facin els espectadors en directe.

El concert, d'uns 20 minuts, començarà amb la cançó que interpreta el músic amb el guanyador, per després seguir, com a grup, amb dos o tres temes més.

Cada dijous, un nou concert en directe, en exclusiva als canals digitals de TV3, amb un d'aquests músics o grups:

El dijous següent, al vespre, es podrà veure el mateix concert, gravat, per televisió. Aquella mateixa tarda haurem gaudit d'un nou concert en exclusiva digital amb el gup següent d'aquesta llista.

Anar al contingut