Vine al concert!

Si vols viure una tarda especial i veure en directe el proper concert de l'A2Veus assistint de públic amb un acompanyant, ho pots aconseguir participant en el concurs setmanal que fem a l'Instagram del programa, de l'1 fins al 17 de març.

El premi

De dilluns a dimecres sortegem dues acreditacions per assistir a la retransmissió en directe del concert que es fa dijous.
Dimecres al migdia direm el nom del guanyador/a a través d'un comentari a la mateixa publicació del concurs. L'equip de producció es posarà en contacte amb el guanyador/a.

Què s'ha de fer per participar-hi?

1. Seguir el compte d'Instagram del programa (@a2veustv3) 2. Escriure un comentari en la publicació del concurs anomenant el nom d'usuari de la persona amb qui t'agradaria assistir al concert.

Bases legals

El participant s'ha de comprometre a seguir les mesures anti-COVID segons el protocol de la productora, que l'equip de producció li comunicarà.

Ha de ser major d'edat, i en cas d'anar acompanyat d'un menor, aquest ha de tenir com a mínim 14 anys.

El participant guanyador es gestionarà els mitjans de transport pel seu compte, la productora proporcionarà un justificant de desplaçament en cas que sigui necessari.

Durant l'acte es gravaran accions, amb la participació del públic, que poden ser emeses per les plataformes de la CCMA.

La CCMA informa que les dades dels participants s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s'utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquesta acció de participació. En trobareu la informació específica en la nostra política de protecció de dades.

Anar al contingut