L'experiència dels malalts

"Viure el càncer", a "Una altra mirada"

Un documental que recull l'experiència d'homes i dones que es troben en diferents fases de la malaltia.

Aquest divendres, el programa "Una altra mirada" emet "Viure el càncer". Aquest documental, dirigit per Vicens Tomàs, és el resultat d'hores de converses davant la càmera a través d'experiències d'homes i dones que es troben en diferents fases de la malaltia. Catorze testimonis parlen de les vivències en l'àmbit personal i familiar, dels moments més íntims, els records més alegres i els canvis que han fet a la vida durant la malaltia i després d'aquesta. Viure el càncer vol ser una finestra d'informació directa, amb la finalitat d'obrir una llum d'esperança a la vida.

El documental compta amb la música del grup Palafrugell, Els Cremats. La producció ha anat a càrrec de Carme Beltran i Vicens Tomàs; la realització i el muntatge, a càrrec de Pep Boix; i la grabació ha estat duta a terme per Pere Margall, Marta Tomàs, Jordi Ribot i Pep Boix. En el documental també s'ha comptat amb la col·laboració del doctor Miquel Hernández-Bronchud, Cap del servei oncològic del Vallès Oriental.

"Viure el càncer" ha estat possible gràcies als col·laboradors que a nom personal i d'empreses han volgut posar el seu gra de sorra per realitzar aquest engrescador projecte: Anna i Laura Margall, Auto Aulet, S.L., Caixa Unnim, Jaume i Àlex Turró, Joan Castellà i Rosa Aubanell, Jordi Massó i Mercè Beltran, Lluís Vilar i Anna Graells, Meritxell Egea, Miliu Robert, Quim Vila, Pere Margall, Som-hi! També cal agrair la col·laboració de la Junta local de Malgrat de Mar de l'AECC.



Anar al contingut