Economia i comerç

"Una altra mirada" ens mostra la cara de l'Àfrica emprenedora

El programa presenta "Les bones intencions", un treball on es planteja el continent africà com un mercat econòmic normal on anar a comprar, a invertir o a fer-hi negocis.

Aquest dimarts, "Una altra mirada" presenta "Les bones intencions", una coproducció de Triacom Audiovisual amb Televisó de Catalunya i Televisión Autonómica de Madrid.

La globalització ha fet que a les cases hi hagi productes de diferents llocs del planeta. Bé, no de tot arreu, però. Per exemple, no hi ha res que provingui de l'Àfrica. Per a molts de nosaltres, l'Àfrica és només un lloc que necessita la nostra solidaritat i no ens plantegem el continent com un mercat econòmic normal on anar a comprar, a invertir o a fer-hi negocis. "Les bones intencions" mostra una altra cara de l'Àfrica, l'emprenedora.

Amb el fil conductor d'una entrevista a l'economista Xavier Sala i Martín a propòsit de la situació econòmica a l'Àfrica i de les intervencions de joves economistes, consultors, directius i treballadors africans d'empreses multinacionals o que participen en projectes empresarials autòctons innovadors i imaginatius.

Fitxa tècnica

Direcció: Gemma Prat
Guió: Lila Pla
Realització: Guille Cascante
Muntatge: Ferran Canals
Fotografia: David Barragan
Producció executiva: Oriol Carbó
So directe: David Mata
Música: Maik Mayer
Documentació: Montse Bartuí
Assessorament lingüístic: Ester Duran
Correcció i traducció: Daniel Duran i Ana María Gamero

Imatges d'arxiu: Filmoteca de Catalunya, AP, Getty Images, Departament de Documentació TVC, SABC
Anar al contingut