Polonews

Un curs ensenya a embolicar-se amb la senyera

Un nou màster destinat a tots els estudiants de Ciències Polítiques i de l'Administració que tinguin pensat dedicar-se professionalment al món de la corrupció política.

La Universitat Prometem Febre (UPF) ha anunciat un nou màster destinat a tots els estudiants de Ciències Polítiques i de l'Administració que tinguin pensat dedicar-se professionalment al món de la corrupció política titulat: "Aprèn a embolicar-te amb la teva bandera."

L'objectiu d'aquest màster és donar eines suficients als seus estudiants perquè, en el cas que arribin a ocupar algun càrrec electe i siguin imputats per corrupció, puguin sortir a defensar-se embolicant-se amb la bandera que ells considerin adient. Durant el curs es donaran diverses opcions, però es pararà especial atenció a la senyera, la "rojigualda", l'estelada, la de la diputació i la del consell comarcal de torn. Tots els alumnes sortiran perfectament preparats per justificar la seva imputació com un atac al país que toqui.

A "Aprèn a embolicar-te amb la teva bandera", els alumnes podran aprendre altres tècniques de defensa davant les acusacions de corrupció, com la ja famosa "Tot és mentida, llevat d'alguna cosa", i la mundialment utilitzada "No sé de què m'estan parlant, però penso agafar el primer avió cap a Laos". A més, com a treball de final de màster, es demanarà als estudiants que intentin reproduir l'obra mestra "Confesso que he robat, però mentre espero el judici em deixen quedar-me a casa meva".  

El rector de la UPF ha volgut destacar que aquest màster es presenta per aprofitar el bon moment que està passant la corrupció a la política: "No hem volgut deixar passar l'oportunitat d'oferir encara més opcions als nostres estudiants. Volem que surtin d'aquí amb totes les eines necessàries per guanyar-se la vida".  

Anar al contingut