Aquesta setmana, a Sant Feliu de Codines

Un "Divendres" amb Jose Corbacho i Risto Mejide

El creatiu Risto Mejide s'unirà a Jose Corbacho per protagonitzar la tercera edició d'INSTINT. Ens ho expliquen aquest dilluns a "Divendres". Aquesta setmana ens traslladem a Sant Feliu de Codines, on l'Espartac ens descobrirà la Fira del Rellotge de Catalunya.

El creatiu Risto Mejide, autor de llibres com "El sentimiento negativo", "El pensamiento negativo", "Que la muerte te acompañe" o "#Annoyomics", s'unirà a Jose Corbacho  per protagonitzar una xerrada única que promet ser lúcida i interessant. Es tracta de la tercera edició d'INSTINT, el cicle de conferències que conjuga entreteniment i coneixement, un projecte de l'humorista Andreu Buenafuente i el periodista Albert Om. Aquest dilluns en sabrem més detalls amb els seus protagonistes, Jose Corbacho i Risto Mejide, que respondran les preguntes de Xavi Coral i Núria Coll.

Aquesta setmana ens traslladem a Sant Feliu de Codines, població que durant el mes de maig fa la Fira del Rellotge de Catalunya (1996), un esdeveniment únic on se citen col·leccionistes i aficionats del món de la rellotgeria. Us mostrarem els rellotges més curiosos de la col·lecció i amb en Marc Boada parlarem de com ha estat la nostra relació amb el temps al llarg de la història. També us explicarem la història d'en Ton, un home que fa 30 anys que cada dia puja al rellotge del campanar civil del poble per donar-hi corda manualment.
 
I molt, molt més... "Paraules en ruta", amb l'escriptor Màrius Serra, tertúlia d'actualitat i el concurs Muse, un joc que iniciem aquesta setmana i que et pot portar a viure l'experiència d'un concert de la banda de rock Muse des de darrere de l'escenari!
 
En directe, 16.40, TV3.
Anar al contingut