Documental musical

Tres documentals de producció catalana a l'In-Edit 2014

"BCN, ¿sello discográfico?", "The Jump! WTF Experience" i "This is the unfinished story of the Missing Leech", són els tres films documentals de producció catalana que ha programat el Festival In-Edit de Barcelona, dins de la secció "Selección Nacional".

El panorama de la música electrònica barcelonina, la 'jamm session' més longeva de Barcelona i l'antifolk de The Missing Leech, una antiestrella procedent de Sant Joan de Vilatorrada (el Bages) de nom Maurici Ribera. Tres mons musicals que es presenten a l'In-Edit Barcelona 2014 en forma de documental, dins de la secció "Selección Nacional": "BCN, ¿sello discográfico?", "The Jump! WTF Experience" i "This is the unfinished story of the Missing Leech", respectivament.
 
"BCN, ¿sello discográfico?"
Film dirigit per Alícia Álvarez i Isabel Francoy i realitzat amb iPhone i super-8 que recull l'ampli ventall musical i creatiu que viu Barcelona al voltant de la música electrònica. El documental es pregunta si existeix un so Barcelona i si aquest influeix, d'alguna manera, en l'entorn en què es produeix. I la resposta arriba per boca dels principals protagonistes de l'escena electrònica de la ciutat: David M, Downliners Sekt, Clip!, Wooky, Abu Sou, Uxuka & Dr.Res, Alizzz, Vanity Dust, els arquitectes Pepo Chillida i José Zabala o la crítica musical Mónica Franco, entre molts altres.
De "BCN, ¿sello discográfico?" se'n faran dues projeccions: dilluns 27, a les 19.15 (Aribau Club 1, presentat per la directora), i dimecres 29, a les 17.00 (Aribau Club 2).
 
Tràiler de "BCN, ¿sello discográfico?"

 
"The Jump! WTF Experience"
Dirigit per Carme Puche i produït per AVED Producciones, el documental sobre la What The Fuck! (WTF), la 'jam session' més longeva de Barcelona, amb onze anys de residència a la sala Jamboree. Dins de la sala hi ha jazz, hip hop, reggae, soul, funk i latin; fora hi ha desallotjaments, vaga general, disturbis i retallades. El film va de músic en músic intentant descobrir què tenen les WTF i viatja també en el temps, fins als dies del primer Jamboree, als 60.
De "The Jump! WTF Experience" se'n faran dues projeccions: diumenge 26, a les 20.00 a l'Aribau Club 2, amb la presència de la directora i l'actuació d'alguns els protagonistes; i el divendres 31, a les 16.30 a l'Aribau Club 2.
 
Tràiler de "The Jump! WTF Experience"


"This is the unfinished story of the Missing Leech"
"This is the unfinished story of the Missing Leech", dirigit per Vicenç Ferreres i produït per Plans Films, és un documental sobre la comunitat antifolk a partir de Maurici Ribera, àlies The Missing Leech, l'antiestrella. Més de 40 músics desfilen en aquest film: Joan Colomo, Esperit!, Lianalull, Mad'zelle, Edu Mató o Sam Destra, entre d'altres. Un món d'amics, units per la passió, la candidesa i el rebuig als clixés.
De "This is the unfinished story of the Missing Leech" se'n faran dues projeccions: dimecres 29, a les 21.15 a l'Aribau Club 2, amb la presència del director i l'actuació en directe de Maurici Ribera; i dijous 30, a les 16.30 a l'Aribau Club 2.
 
Tràiler de "This is the unfinished story of the Missing Leech"
Anar al contingut