Estrena a TV3

Torna l'humor de Tricicle amb "Més dinamita"

Torna l'humor més explosiu de la televisió amb la participació en pantalla dels tres membres de Tricicle. El nou programa d'esquetxos, "Més dinamita", es preveu que serà la bomba.

"Més dinamita" és una evolució de "Dinamita". Semblant, però molt diferent, perquè si alguna cosa ha estat des del principi a l'ideari dels directors és l'obsessió per reinventar constantment els "programes d'esquetxos".

"Més dinamita" no ha estat un calaix d'esquetxos que s'omple fins a arribar als vint-i-cinc minuts, sinó un espai on gairebé cada un dels esquetxos, tot i que poden ser entesos independentment, tenen una relació clara, o subtil, amb tots els altres. Una feina que, sens dubte, caracteritza el programa i li dóna un gran valor afegit. A més, hi apareixen els membres de Tricicle.

El cos d'actors d'aquesta nova temporada el componen els veterans Carlos Heredia i Toni González, les debutants (a "Més Dinamita") Sílvia Abril i Ivana Miño i les debutants al mitjà televisiu Marina Mulet i Marta Santandreu. Tricicle fa, com sempre, petites aparicionsque en el cas d'en Carles Sans s'han estès fins a convertir-lo gairebé en el cinquè actor de la plantilla.

Aquesta temporada compten amb tres intervencions especials: Jordi Bosch, que en protagonitza el capítol "Els Déus del destí"; Gerard Quintana i Andreu Buenafuente, que fan un "cameo" als episodis "Gent amb fums" i "Estem controlats", respectivament, en Lluís Marco, que interromp un dels capítols per reivindicar l'entranyable Dr. Perquè, el personatge que va interpretar les quatre primeres temporades.

D'on surten les idees quan s'han fet gairebé dos mil esquetxos? Encara hi ha alguna localització que no s'hagi fet servir per gravar un esquetx? Quines coses noves es poden introduir quan s'han fet cinc temporades? No és fàcil, però l'equip del programa ho aconsegueix. En aquesta etapa, els capítols tenen unes subtrames encara més treballades i s'hi han incorporat seccions fixes. La temporada consta de 13 episodis de 25 minuts.

"Més dinamita"
una producció de TV3 i Trivídeo, s'estrena el 13 de gener a les 21.50.
Anar al contingut