"Més val prendre-s'ho amb conya..."

Torna "Alguna pregunta més?"

"L'APM? Extra" se'n va de vacances i torna l'espai d'humor "Alguna pregunta més?", que afronta la setena temporada en antena com un dels programes més consolidats de la cadena.

L'"Alguna pregunta més?", dirigit per Guillem Sans, continuarà analitzant l'actualitat de manera àcida i crítica, fent el zàping més ferotge i intentant capgirar les coses que passen al món i a la televisió. El programa, com cada temporada, incorporarà seccions noves i renovarà algunes de les que ja té.

L'"APM?" té una audiència que el segueix setmana rere setmana i que, en aquesta última temporada, s'ha situat en els 571.000 espectadors de mitjana i amb una quota del 17,8%.

Una temporada en què s'ha batut el rècord històric del programa des de l'estrena, al juliol del 2004. En el capítol emès el 2 de febrer va tenir 941.000 espectadors de mitjana i el 29,9% de quota.

L'"APM?" va superar al juliol la xifra dels 200.000 fans al Facebook, i es va consolidar com la pàgina oficial amb més fans de totes les que té la CCMA. A més, és l'espai d'una televisió autonòmica amb més seguidors a les xarxes socials, només superat per programes d'àmbit estatal.

A la pàgina del Facebook de l'"APM?" els fans hi poden dir la seva, mirar vídeos en primícia i estar informats en tot moment de què es cou en el programa. La pàgina rep més de 7.000 aportacions setmanals dels fans. L'"APM?" també és al Twitter, on té més de 1.800 seguidors.
Anar al contingut