A partir del gener

Toni Cruanyes, nou presentador i editor del nou "Telenotícies vespre"

Televisió de Catalunya estrena la nova oferta informativa el 20 de gener del 2014 coincicint amb el 30è aniversari del primer telenotícies.
Televisió de Catalunya estrenarà una nova oferta informativa el dia 20 de gener del 2014, coincidint amb el 30è aniversari del primer telenotícies de TV3. El nou projecte d'informatius serà una evolució, des del lideratge, de l'actual model d'èxit per modernitzar la seva imatge i posar la tecnologia actual al servei de la informació que requereixen els espectadors. Tota aquesta remodelació de l'oferta informativa es farà, a més, apostant de manera clara pels professionals de TV3.

El nou "Telenotícies Vespre", un informatiu per a l'anàlisi i la reflexió

El nou "Telenotícies Vespre", que presentarà i dirigirà Toni Cruanyes, incorporarà elements d'anàlisi i reflexió que ajudaran a interpretar l'actualitat, amb la presència d'experts i col·laboradors, i amb entrevistes perquè l'espectador pugui analitzar millor el context de les notícies que s'han anat explicant durant el dia.

La intenció d'aprofundir en l'actualitat és el que porta a engegar també un nou programa setmanal, situat en el "prime time" de TV3, que presentarà Ariadna Oltra i dirigirà Manel Sarrau. Es tracta d'analitzar a fons els diferents esdeveniments informatius del moment actual, amb una especial atenció a l'actualitat catalana i al futur que ens espera.

Lídia Heredia, per la seva part, substituirà Ariadna Oltra com a presentadora de la primera part del programa "Els matins", que continuarà copresentant Helena Garcia Melero. Carme Ros assumirà la direcció del programa.

La nova oferta dels "Telenotícies" també afectarà les edicions del cap de setmana, que renovaran la seva imatge, amb la incorporació de Ramon Pellicer com a editor i presentador del "Telenotícies cap de setmana", i amb la copresentació d'Agnès Marquès.

Pel que fa als "Telenotícies Migdia" i "Telenotícies Comarques", els equips actuals es mantindran. Carles Prats i Núria Solé continuaran al capdavant del "Telenotícies Migdia", que consolidarà el model ara vigent, en què es fa el repàs més àgil i directe de tots els esdeveniments que estan passant a Catalunya i al món. I Mariona Bassa, conjuntament amb els delegats territorials de Girona, Lleida i Tarragona, continuaran al capdavant del "Telenotícies Comarques", informatiu que incrementarà la seva presència en tot el territori, per acostar encara més l'actualitat comarcal als espectadors. La direcció de tots dos informatius del migdia anirà a càrrec de Dani Bramon.
Anar al contingut