TVIST

Tània Sàrrias és la nova presentadora de "Tvist"

Tània Sàrrias es fa càrrec de la presentació de "Tvist", el programa del migdia que també presenta noves seccions i un concurs.

Tània Sàrrias s'encarregarà, a partir del dilluns 31, de la presentació de "Tvist", el programa del migdia de TV3 que s'emet de dilluns a divendres, de les 12.50 a les 13.30.

Sàrrias, llicenciada en art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona, ha treballat en diversos programes de TV3 i el 33 durant l'última dècada: presentadora durant tres anys de "Sputnik", el programa musical del 33; copresentadora, amb Ramon Pellicer, de les Campanades de Cap d'Any del 2000; col·laboradora i presentadora de diverses seccions en el programa "La columna", el programa que Júlia Otero va presentar i dirigir a TV3 durant quatre temporades. El seu últim treball va ser a "Tr3sD", el programa de nit que aquest estiu ha presentat Ramon Pellicer, en què presentava una secció.

Amb la incorporació de Tània Sàrrias i amb noves seccions, "Tvist" comença una nova etapa en què es convertirà en una nova manera de veure i viure la televisió: serà la finestra de TV3 i el 33 per als espectadors, i la porta que els portarà al món de les cadenes de TVC.

A més de fer un repàs dels programes emesos les últimes hores, amb els seus protagonistes, i del joc de miralls en què es mostren les imatges més recents i les més antigues dels programes en què han participat, el nou "Tvist" oferirà noves possibilitats als espectadors: anar al teatre, a concerts, veure un rodatge d'"El cor de la ciutat" o de les altres sèries de TV3, conèixer els actors, saber quins són els racons amagats de Televisió de Catalunya, etc.

El programa també incorpora un concurs, en què es posaran a prova els coneixements de televisió dels espectadors.
Anar al contingut