A partir del 4 de setembre

TV3 obre una finestra d'estrenes exclusives per internet

A partir del 4 de setembre, es podrà veure el primer capítol de dues sèries d'animació per a adults que TV3 estrenarà en pantalla, ben aviat: "Arròs covat" i "240, el nen clònic".

A partir d'aquesta setmana, TV3 estrenarà alguns programes íntegrament per internet. Fins ara, s'havien estrenat alguns capítols de sèries de ficció, però mai una temporada sencera. Per això, el 4 de setembre, es posa en marxa un lloc web on es trobaran tots els programes que formaran part d'aquest nou servei.

Les primeres estrenes de la temporada a internet són dues sèries d'animació per a adults: "Arròs covat", una sèrie creada per Juanjo Sáez, que també forma part de les novetats del 33 per a aquesta tardor i "240, el nen clònic".

"Arròs covat"

"Arròs covat", una coproducció de TV3 i Escándalo Films, basada en la idea original i les il·lustracions de Juanjo de Saéz. A partir del 4 de setembre, a la pàgina d'estrenes se n'estrenarà un capítol cada setmana.

Es tracta d'una sèrie sobre el conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats et passen pel davant.

El Xavi, el nostre protagonista, té 30 anys i una sensació constant que se li cova l'arròs. És un dissenyador d'èxit, modern, cosmopolita que té un estudi de disseny gràfic. És reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental, cosa que amarga l'existència a la seva xicota –la Sònia–, de qui està completament enamorat, tot i que últimament no para de mirar amb desig totes les noies amb qui es troba, en especial la Luz, una noia que és pura temptació per ell.

Els capítols s'estrenaran en el videoblog de la sèrie on, a més, es podran trobar els comentaris de Xavi Masdéu, el protagonista, les cançons, els paisatges o les receptes d'arròs de la tieta valenciana.

"240, el nen clònic"

"240, el nen clònic", una coproducció de TV3 i Yankee Pay. La sèrie s'estrenarà també a partir del 4 de setembre amb una periodicitat de 2 capítols per setmana.

Es tracta del primer nen clònic de la història fabricat en sèrie per l'empresa de biotecnologia domèstica Genecon. El 240 es fabrica a una velocitat de 525 nens diaris, i es ven per tan sols 99.99 detritus. Es diu així perquè té 240 punts de coeficient intel·lectual.

A més del 240-Bàsic existeix un ampli catàleg de 240 adaptat amb diferents gens. El 240 s'alimenta amb pinso a granel per a gossos, els seus detritus són reutilitzables com a adob per a plantes i fins i tot com a menjar per a peixos. Poden connectar-se diversos perifèrics al seu cervell, i també ve equipat amb "bluetooth".


El videoblog del 240 (www.tv3.cat/240) serà la botiga virtual d'aquest invent revolucionari. A més de veure els capítols on els pares de l'enginy parlaran de la seva creació, podrem escoltar opinions de primera mà dels compradors/pares de les noves criatures i encarregar el model de fill que més s'adigui als nostres interessos, somnis, desitjos, projeccions, afectes...
Anar al contingut