Canal multiplataforma

TV3 estrenarà el nou Canal Super3

Mònica Terribas, directora de TVC, ha anunciat a la comissió de control de ràdio i televisió al Parlament de Catalunya que l'oferta en TDT de TV3 s'ampliarà amb la posada en marxa del nou Canal Super3.

L'estrena coincidirà amb la celebració de la Festa dels Súpers, que tindrà lloc el 17 i 18 d'octubre a l'Anella Olímpica de Barcelona.

El canal Super3 estarà dirigit per Dani López, actual cap de Programació Infantil i Juvenil de TVC. L'emissió serà de 15 hores, començarà a les 6.00 i es tancarà a les 21.00.

El Canal Super3 combinarà programació pròpia amb espais com "Mic", "Info K", "Tags","Play" i"Una mà de contes", entre altres, amb sèries d'animació i de ficció alienes. A més, serà un canal multiplataforma que tindrà televisió, web, revista i presència en esdeveniments.

El públic al qual s'adreça el Canal Super3 és el comprès entre 0 i 14 anys, que correspon al grup de socis actius més nombrós que supera els 500.000 nens i nenes.

El Club Super3 va néixer l'11 de febrer del 1991 i actualment té més d'1.100.000 socis.

D'altra banda, TV3 també treballa en els continguts d'un futur canal cultural i en un altre d'esports, fruit del desdoblament del Canal 33.
Anar al contingut