Càmeres de TV3

TV3 estrena un nou canal en directe per internet per veure les càmeres del temps

Des d'aquest nou canal es podran seguir en directe durant les 24 hores del dia les càmeres que TV3 té situades als diferents punts del territori català amb dades meteorològiques i l'àudio de Catalunya Música.

El senyal en directe de les càmeres que Televisió de Catalunya té instal·lades arreu de Catalunya i que els espectadors poden veure als espais d'"El temps" o als intervals del canal de notícies 3/24 ara també es podran veure per internet durant les 24 hores del dia. El nou canal IP, batejat amb el nom de Càmeres de TV3, serà accessible a través del servei de vídeo TV3alacarta i des de la secció de càmeres del portal de notícies 3cat34.cat. Les imatges de diferents càmeres van acompanyades de la informació de la seva ubicació i de dades meteorològiques com la temperatura, la humitat relativa i la direcció i la força del vent. A més, al senyal de vídeo s'hi ha incorporat l'àudio de Catalunya Música.

Actualment s'ofereix el senyal en directe de més de 40 càmeres, repartides per tot el territori català: l'Ametlla de Mar, Amposta, Balaguer, Banyoles, Barcelona Centre, Barcelona Collserola, Barcelona Port Olímpic, Benicàssim, Boí Taüll, Cabdella–la Vall Fosca, Calafell, Cambrils, Cerdanyola del Vallès, Collet dels Feixos, el Port del Comte, Espot, Girona, la Molina, l'Estartit, Lleida, Lloret de Mar, Manresa, Masella, Montserrat, Núria, Palamós, Palma, Perpinyà, Roses, Sant Boi de Llobregat, Sant Carles de la Ràpita, Sant Feliu de Guíxols, Sant Joan Despí, el santuari de Queralt, Tarragona, Tàrrega, Tivissa, Tortosa, Tremp, Vaquèira, Vic, i Vielha.

Aquest nou servei s'afegeix als canals que ja s'ofereix al reproductor del TV3alacarta i amplia la informació de serveis del portal informatiu 3cat24.

Actualment el 3cat24.cat ja ofereix un widget per a cadascuna de les càmeres, de manera que qualsevol web o blog pot inserir a les seves pàgines la imatge de la seva localitat.
Anar al contingut