Sèries

TV3 estrena la segona temporada de "Polseres vermelles"

La trama de la nova temporada arrenca dos anys després del final de la primera. Els nois deixen enrere la infància i s'endinsen en l'adolescència.

El dilluns 14 de gener a les 22.30, TV3 estrenarà la segona temporada de "Polseres vermelles", la sèrie creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas.

La trama de la segona temporada arrencarà dos anys després del final de la primera. Els "polseres" hauran deixat enrere la infància i, a més de conviure amb les malalties, s'endinsaran en l'adolescència. Segons ha explicat el director de la sèrie, Pau Freixas, "en la primera part es donava una perspectiva infantil de la malaltia, on els protagonistes la vivien com una cosa exterior contra la qual lluitaven. Ara són adolescents i el conflicte és més interior. És una lluita interna de cada un de com assumir el que li passa i també entendre el que va passant als altres".

A més dels canvis en la trama, la nova etapa de la sèrie comporta altres canvis. Les habitacions dels "polseres" seran diferents i hi haurà més exteriors que en la primera temporada, tot i que l'hospital concentrarà una bona part del rodatge. A més, s'hi incorporaran personatges nous.

El rodatge de la segona temporada va arrencar a principis del mes de juliol i es va allargar fins a finals de setembre.

Per anar obrint boca, ja podem veure un petit avançament del retorn de "Polseres vermelles":




Anar al contingut