Especial

TV3 estrena diumenge "L'enigma Ventdelplà"

Què és el que ha fet triomfar "Ventdelplà"? Hi ha res que asseguri l'èxit d'una sèrie? Aquestes incògnites són "L'enigma Ventdelplà".

Coincidint amb l'estrena de la nova temporada de "Ventdelplà", TV3 emetrà aquest diumenge 27, després del "TN migdia", l'especial de producció pròpia "L'enigma Ventdelplà", de 25 minuts.

L'especial s'allunyà del clàssic "making of" per descobrir-nos l'essència de "Ventdelplà", per descobrir els elements diferencials i únics que té la sèrie, el que l'ha convertida en un fenomen que s'escapa de la petita pantalla per ser part de la cultura popular del nostre país i que atreu espectadors de totes les edats, professions i procedències imaginables.

A més, es veurà que "Ventdelplà" és una mostra més de com ha evolucionat el culebró, i per extensió la ficció televisiva, els últims anys, amb barreges de gèneres constants, escenaris i localitzacions molt calculats i ingredients bàsics com la tragèdia, un dolent de pes o el misteri, que són importantíssims perquè les sèries guanyin el favor del públic.

Per revelar les claus de l'èxit de "Ventdelplà", l'especial inclourà entrevistes als creadors de la sèrie, a actors i a periodistes i guionistes. Els entrevistats són:

Joan Bas, productor executiu de "Ventdelplà" i de sèries de TV3 com "Poble Nou"
Albert Plans, guionista i cocreador de "Porca Misèria", entre d'altres.
David Plana, director argumental de "Ventdelplà".
Roger de Gràcia, periodista, seguidor i fan de sèries de televisió.
Boris Ruiz, actor. És en Ramiro, a "Ventdelplà".
Nao Albet, actor. És en Martí, a "Ventdelplà".
Marc Cartes, actor. És en Julià, a "Ventdelplà".
Juan Ramon Bonet, actor i presentador de televisió ("Qui corre, vola", "Caiga quien caiga").
Àlex Rigola, director del Teatre Lliure.
Albert Espinosa, guionista i director de cine i televisió ("Planta 4a", "Tu vida en 65 minutos").
Jordi Basté, periodista. Treballa a RAC1 i col·labora amb "El club", com a tertulià d'"El cor de la ciutat".
Laia Aguilar, guionista de "Ventdelplà".

Finalment, l'especial comptarà amb la col·laboració de Carles Capdevila, Xavi Coral i Marc Villanueva (periodistes de TV3) i l'aparició especial de J.J. Abrams, creador de sèries tan famoses com "Perdidos".

I si vols guanyar el DVD de la primera temporada de la sèrie "Ventdelplà", participa, a partir del 27 d'abril i durant l'emissió de l'especial "L'enigma Ventdelplà" en el concurs que hem preparat.

Anar al contingut